Takze ja mam teraz Canon Pixma IP4200 a tam vytlaci cierna napln 360 stran pri 5% pokryti, 1450 stran (tlac ISO/JIS-SCID N5). Takze si myslim, ze je to slusne. Navyse ma oddelene farebne zasobniky.
Pre mna bola jednoznacna volba Canon
Tlaciaren netlaci
Tak este naokraj keD este spominate pomer cena/strana.Do HP su fakt asi najdrahsie naplne.Ja mam HP deskjet 845c,idu sem naplne cb 15-normalne v obchode za 995-1100sk! + farebna /3-farebna cerv+modr+zlta/za 1200sk takze spolu priblizne za 2200sk!Samozrejme ak berieme do uvahy origos naplne od HP.Takze som sa rozhodol,ze si budem naplnat sam.Nasiel som super obchodik u nas a tam predavaju ciernu,cervenu,modru,zltu za jednotnu cenu 20ml=50sk! CENA BEZ KONKURENCIE.Do farebnych naplni sa zmesti na jedno naplnenie 5-7ml,do ciernej 20-25ml.Na jedno naplnenie mi cartridge vydrzi na vytlacenie asi 50 plne farebnych A4 stran./Obaly na dvd/Takze si to prepocitajte.
Jedinna nevyhoda je ze aj naplnat sa neda do nekonecna.casom aj tak odide hlava-trysky a vtedy pomoze len novy cartridge.
Daju sa este kupit neoriginalne cartridge zhruba za polovicu ceny origos.
KeD si mas kupit originalne je fakt asi lepsie kupit novu tlaciaren
8)
Jedinna nevyhoda je ze aj naplnat sa neda do nekonecna.casom aj tak odide hlava-trysky a vtedy pomoze len novy cartridge.
Daju sa este kupit neoriginalne cartridge zhruba za polovicu ceny origos.
KeD si mas kupit originalne je fakt asi lepsie kupit novu tlaciaren
8)
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Prave kvoli cene origos naplni som zobral tu Canonku. Lacna CB tlac. Vo farbe velmi netlacim, ale ked uz, tak naklady su stale nizke. Tiez planujem v buducnosti naplnat, takze to bude zase o dost lacnejsie. Len si treba davat pozor, cim naplnaju. Treba si zistit, ci ten atrament je kompatibilny s vasou tlaciarnou. Lebo sa moze stat, ze po prvom naplneni skape hlava, pripadne sa upchaju trysky.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...