Projekt: Wood case
Projekt: Wood case
Zdravím všetkých,
Po kratšej prestávke sa púšťam do ďalšieho projektu. Tento kráť to nebude prerábanie už existujúcej skrinky ale výroba úplne od základu. Konštrukciou vychádzam z klasických skriniek odlišnosť bude hlavne z použitia materiálu pri stavbe kde spojím drevo, plávajúcu podlahu, plexisklo a pravdepodobne aj môj obľúbení tahokov. Na spájanie použijem samorezky a už dávnejšie osvedčený chemoprén. To by bolo na začiatok hádam aj všetko samozrejme o postupe prac budem postupne informovať krátkym popisom a hlavne fotkami.
ale mam tu takú maličkosť ešte nemám vymyslení názov projektu takže ak vás napadne niečo výstižné tak napíšte
ak mate nejaké návrhy na vylepšenie konštrukcie/ dizajnu/ chladenia... rad sa nechám inšpirovať
prikladám prvé fotky samotného rámu:
Po kratšej prestávke sa púšťam do ďalšieho projektu. Tento kráť to nebude prerábanie už existujúcej skrinky ale výroba úplne od základu. Konštrukciou vychádzam z klasických skriniek odlišnosť bude hlavne z použitia materiálu pri stavbe kde spojím drevo, plávajúcu podlahu, plexisklo a pravdepodobne aj môj obľúbení tahokov. Na spájanie použijem samorezky a už dávnejšie osvedčený chemoprén. To by bolo na začiatok hádam aj všetko samozrejme o postupe prac budem postupne informovať krátkym popisom a hlavne fotkami.
ale mam tu takú maličkosť ešte nemám vymyslení názov projektu takže ak vás napadne niečo výstižné tak napíšte
ak mate nejaké návrhy na vylepšenie konštrukcie/ dizajnu/ chladenia... rad sa nechám inšpirovať
prikladám prvé fotky samotného rámu:
Zostava:
Spoiler: ukázať
Re: Projekt: Wood case
A cim budes tienit komponenty pred vonkasim EM vplyvom aby nahodov nevznikali dake rusenia? Ale nieco podomne mam stale v mysli vykonat len financne prostriedky my to neumoznia som zvedavy ako to zapasuje k nabytku. Typujem ze to bude HTPC.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
HTPC to nebude bude to skôr klasická skrinka presne rozmery ešte neviem keďže nápady prichádzajú postupne ako prace pokračujú, k nábytku to tiež asi moc nepôjde keďže prední panel bude z plexiskla a prestriekaní
Zostava:
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Názov projektu by som dal jeden z týchto:
-Woodmodd Case
-Woodsktop
-Alebo ten tvoj len tak Wood Case
-Woodmodd Case
-Woodsktop
-Alebo ten tvoj len tak Wood Case
tak ta plavajuca podlaha neni moc extra pekna , no ale uvidime, velmi velku sancu tomu nedavam
vsak to sa bude striekat
buď som nechápavý alebo tyPo kratšej prestávke sa púšťam do ďalšieho projektu. Tento kráť to nebude prerábanie už existujúcej skrinky ale výroba úplne od základu. Konštrukciou vychádzam z klasických skriniek odlišnosť bude hlavne z použitia materiálu pri stavbe kde spojím drevo, plávajúcu podlahu, plexisklo a pravdepodobne aj môj obľúbení tahokov. Na spájanie použijem samorezky a už dávnejšie osvedčený chemoprén. To by bolo na začiatok hádam aj všetko samozrejme o postupe prac budem postupne informovať krátkym popisom a hlavne fotkami.
to ze pouziva drevo ako material neznamena ze to nakoniec nenastrieka. to je snad jasne
ja nechapavy niesom, takze to musis byt ty
ja nechapavy niesom, takze to musis byt ty
drevo je samo o sebe veľmi krásne, prestriekať to by bol hriech
takže aby som to upresnil vo finále budem aj striekať ale to ktoré časti budú striekane a ktoré lakovane ešte neviem (skrinku formujem za pochodu) preto som to v prvom príspevku ani nespomenul
Zostava:
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Myslim ze prestriekat toto by nebol hriech... ked hovorime o nejakom peknom dreve tak ano.Filip-ito napísal:drevo je samo o sebe veľmi krásne, prestriekať to by bol hriech
Vela stastia Gury.
presne takéto drevo mal na mysli
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
hmm, to drevo vyzera jak nejaka stara truhla...bleee
tot moj nazor na vzhlad, ale mozno sa to este strekne nejak inak...
tot moj nazor na vzhlad, ale mozno sa to este strekne nejak inak...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nezabudni nainstalovat AntiRoztoč soft
a nazval by som to coolovo iWood
a nazval by som to coolovo iWood
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 10. Jan, 2010, 13:55
omg sak ale toto je nalepena dyhak0rben napísal:Myslim ze prestriekat toto by nebol hriech... ked hovorime o nejakom peknom dreve tak ano.Filip-ito napísal:drevo je samo o sebe veľmi krásne, prestriekať to by bol hriech
Vela stastia Gury.
tak to je snad jedno ci hrubu srkinu nastrieka alebo ju odyhuje,...