už niečo vyše roka pracujem na jednej bedni. sice ešte stale nieje celkom dokončena, ale svoj učel už plni. Pracoval som na nej kôli zlepšeniu chladenia a najdenia čo najlepšieho airflowu. Čiže vyzor bedne som nejak neriešil, teda nebolo hlavne ako to bude vyzerať, ale ako to bude chladiť. Pretože to bol dlhši projekt, fotky z prac som už nevedl najsť. Mam už len finalne foto a par videi.
takže takto nejak vyzera bedna, je tam ešte menši neporiadok, medzi kablami, sa mi to už nechcelo upratovať. Kable od zdorja su upratane, tie ani moc nevidno.

V bedni mam +-20 fanov. O ich regulovanie a zapinanie vypinanie sa stara dvojica regulatorov. A na vrhu bedne mam pult kde môžem fany zapinať/vypinať/zapnuť na 5V. Na vrchu ešte zapinam/vypinam podsvietenie.

Teraz par fotiek z chladenia pc. Ccel by som len povedať že ktory kolvek fan môžem regulovať ako chcem. Aj tie 3 fany na pametiach.

Navrchu bedne mam 3x 12cm fan, o Chladnie cpu sa stara pasiv s 3X12cm fan. Disk mam chladeny 9cm fanom a okolo grafiky som sa snažil urobyť prievan s 2X9cm fan a 3x8cm fan. O ramky sa stara 3x5cm fan.
Bedna ešte nieje dokončena. A neviem ani kedy bude. Popravde som od toho čakal viac, ale ako sa ukazalo vzduch je vzduch. čiže už nemam dôvod ju moc dorabať.
ešte pridam videa kde bude bednu vidieť v plnej krase aj s jej funkciami.