niekedy mam ale dojem ze hra sa mi spomali a potom rychlo zrychli a potom znova spomali a takto dookola
recenziu som este necitalFEAR napísal:Daco z vlastnej hlavy? toto citat tak sa obzeram ci necitam recenziu (stale omielanu)
MaxPayne napísal:tato hra je uplny prepadak,dlho sa na mojom disku neohriala a dovod? Trapna napodobnenina gta,graficky uplna slabota,za to hw naroky to ma velke,zle odladeny engine,a aby som musel preletiet polku krajiny pre misiu,dakujem neprosim
Omyl, GTA je trapna napodobenina JC2.MaxPayne napísal:Trapna napodobnenina gta,
to asi hras hry ktore pre beznych smrtelnikov este neboli vyrobene - z buducnosti. neviem co je na tom graficky zle? Ano, ma to par rozmazlych textur, ale tie ma aj crysis.MaxPayne napísal:graficky uplna slabota,
ako kazda nova hra. co si cakal?MaxPayne napísal:za to hw naroky to ma velke,
ak myslis tie prepady fps, to robi aj mne. vypni si vsync, prestane to. ta hra ma s nim nejaky problem. vzhladom na to , kolko je tam objektov a aka velka je tam krajina to bezi este hooodne dobreMaxPayne napísal:zle odladeny engine,
kde mas s tymto problem? kym tam doletis, tak spravis zopar postrannych misii (ak lietas za dejovymi misiami) a aspon si nakotis nejake naboje a $$. Nikto ta nenuti nikam lietat, da sa tam cez black market aj rovno skakat hocikam.MaxPayne napísal:a aby som musel preletiet polku krajiny pre misiu,dakujem neprosim