Ahojte
Chcel by som od Váš či by ste mi niekto neporadili ako vytvoriť sieť na pc
1. pc - Stolový pc bol by som administrator siete, mam wifi router d-link Dsl-2641r momentálne vista sp1 ale idem na w7
http://www.dlink.com/products/?pid=567
2. pc - Notebook lenovo , Vista sp2
3. pc - notebook MSI, Windows Xp - sp 3
Chcel by som prepojiť tieto pc cez Wifi na zdielanie suborov, nechce sa mi behať s USB je to pomalé a nudné tu by to bolo cool
Dalo by sa niečo s tym spraviť?
Sieť zdelanie suborov
Re: Sieť zdelanie suborov
jasne ze dalo, vytvor si domacu siet, ponastavuj vo winoch vsetkych rovnaku skupinu (siete) pre vsetky pc, povol zdielanie adresarov, nastav zdielanie konktretnych adresarov alebo suborov, nastav prava a mas to ale pocitaj s tym, ze ked pojdes cez wifi, tak rychlejsie ako cca 2megabajty/s ti to nepojde a aj to len v pripade ked nebudes net pouzivat, inak to bude este menej. Cize co sa tyka rychlosti tak to bude asi tak rychle ako priemerne rychly USB kluc
btw.: Mas to v zlej sekcii, toto patri pod Siete
btw.: Mas to v zlej sekcii, toto patri pod Siete
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ups tak sory prosim Admin.... Presunte túto tému na správne miesto
Počuj a presnejši návod živote som niečo také nerobil tak to je veľmi stručne na mna napisané....
Počuj a presnejši návod živote som niečo také nerobil tak to je veľmi stručne na mna napisané....
nuz neviem ti napisat podrobny postup resp moc sa mi do toho nechce, musel by som to popisovat v 3 roznych systemoch ale hladaj nieco take s nazvom MIESTA v SIETI, a tam by malo byt nieco ze vytvorit domacu siet (to sa tyka win XP) a nasleduj pokyny, vo viste a 7 ti teraz neviem presne povedat kde to hladat, naspamat to neviem a mam poruke len pc s win XP.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438