ahojte,
kedze T-com zaviedol FUP
musim si zacat davat pozor na prenesene data. otazka je ako to efektivne zmerat? viem ze sa to da cez rozny software ale ako to merat ked mam na jeden net napojenych 4-6 pocitacov cez jeden router? mate nejaky napad ako by sa to dalo merat na urovni routra?
no tak to by som aj ja rad celkom vedel, aj ked nemam t-com a a u mna su len 3 pc na router napojene. Hm, viem, ze su routre v ktorych sa to da sledovat. Ale ako to vyriesit ked to dany router nepodporuje? Hm asi nijak (ked nepocitam moznsot instalovatna kazdom pc soft na meranie dat).
EDIT: narazil som na daco taketo byteometer ale je to platene a router musi podporovat SNMP
Zákazníci si môžu množstvo prenesených dát registrované spoločnosťou sledovať na http://www.t-com.sk" onclick="window.open(this.href);return false; v sekcii Zákaznícka zóna – Dial & DSL prehľady, kde sa prihlasuje menom a heslom používaným na prihlásenie k Internetu. K dispozícii je tu v reálnom čase množstvo prenesených dát v jednotlivých dňoch.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress
chlpacik napísal:Btw. v tom clanku sa spomina ze to bude platit len pri novych zmluvach... tj. ak u nich uz nejaku mas dlhsie tak to nemusis riesit
sice to tam pisu ale nie je to tak, zaviedli to vraj uplne pre vsetkych, to nam povedala slecna ktora nam to vybavuje (znama). takze je jedno ci mas novu zmluvu alebo staru od 1.4. maju vsetci FUP - ja neviem treba vyskusat.
matopd napísal:to w3r1k
No ono to asi nestaci, kedze s tymito info nemozes ani reklamovat, pretoze maju "informativny charakter".
a ved to je to iste co nejaky program. ten je tiez len pre tvoju informaciu a to pocitadlo nemozes vypnut cize kolko stiahnes tolko tam bude napisane ale program sa da vypinat cize co je asi doveryhodnejsie ?
valistar napísal:w3r1k dik za tip, na to som uplne zabudol..
neni zac
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress
Klient ID Vám umožňuje prihlásiť sa do zákazníckeho portálu a prehliadať si svoje objednané služby.
Ide o je 9-miestny číselný kód, ktorý reprezentuje konkrétneho zákazníka.
meno "od netu" je v tvare - meno@dslextreme - takze tu mi treba nieco ine zjavne
Valistar na 100% to plati len pre novych zakaznikov
Kebyze zmenia zmluvu komukolvek kto je u nich zaviazany ma podla zakona pravo od zmluvy odstupit bez pokut
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
chlpacik napísal:Valistar na 100% to plati len pre novych zakaznikov
Kebyze zmenia zmluvu komukolvek kto je u nich zaviazany ma podla zakona pravo od zmluvy odstupit bez pokut
crrrrrrrrrrrrrrrrrrrn. Sa zobud, zijes na Slovensku, tu je vsetko mozne. Take zavedenie FUP je uplna prkotina a btw, dobre si precitaj zmluvu a podmienky, na 100% tam dakde budu mat nejaku formulaciu ze to mozu spravit.