Zdravim vsetkych,
Trosku sa asi na zaciatok rozpisem,ale stala sa mi taka vec,ze sa mi mechanicky poskodilo externe WD-cko 1TB padom na zem, sluzil ako zalozny disk,mal som na nom zalohy, fotky ,dokumenty,vide..kadeco,proste jednoducho vsetko ,obsah dat je pre mna strasne moc dolezity. Bol som stym v jednej bratislavskej firme ktora je specializovana na zachranu dat z poskodenych diskov (DataRecovery),a tam mi povedali dost neprijemnu informaciu ze je tam problem s loziskami,asi su zadrete,ja neviem nerozumiem sa do toho , cena za opravu a zachranu dat by bola asi 870e (cca 26 tisic sk).....z tohoto financneho dovodu som sa obratil na toto forum je to moja posledna nadej uspechu, ci by sa tu nenasiel niekto kto by mi pomohol s tym ako ? neviem ani sam:( hladam niekoho co ma s tym skusenosti pripadne co by to vedel spojazdnit ..ale to tiez pochbyujem o tom ,lebo nato treba specialne prostredie,laboratoria ....ale aj napriek tomu hladam niekoho kto by mi pomohol stym a nevyslo by to v konecnej faze take prachy:(( az by sa niekto taky nasiel som ochotny sa snim seriozne dohodnut.
piste mi prosim vas len k veci,nie ohaldom toho aby som si daval nabuduce pozor a podobne mudre reci .DAKUJEM
mech. poskodenie ext. disku - HELP - odmena!
- TMK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Máj, 2010, 23:12
mech. poskodenie ext. disku - HELP - odmena!
CASE: Thermaltake WinGo v8000 Black ZDROJ: Corsair 650W MB: Asus P6X58D-E CPU: Intel i7-930 Quad-Core , 2.80 GHz RAM: Corsair 12GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 XMP HDD: Western Digital Caviar Black 1000GB 64MB cache COOLER: Noctua NH-U9B SE2 VGA: Nvidia GeForce 9500 GT TV KARTA: Asus MyCinema PS3-100 Hybrid PCI MONITOR: 2 x 22 ' Samsung SyncMaster 226BW LCD Extended Desktop MOUSE: MS IntelliMouse 3.0 REPRO: Creative Inspire T7700 7.1 HEADPHONES: SteelSeries 5H-2 USB OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: mech. poskodenie ext. disku - HELP - odmena!
pokial ma disk v riti loziska, tak bud datam zakyvas, alebo si to zaplatis. Nik normalny ti totiz nepolezie do HDD v normalnom izbovom prostredi, na to sa pouzivaju special miestnosti alebo ine veci kde je vzduch filtrovany a cisteny. Treba to rozobrat, vybrat platne, dat ich do inej mechaniky a rozbehnut to. Pripadne to lozisko vymenit. Kazdopadne treba disk rozobrat.
Holt, dolezite data mas mat zalohovane na viacerych miestach.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- TMK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Máj, 2010, 23:12
Dakujem aspon za odpoved, aspon viem ze uz nemusim nikoho hladat nato:( skoda myslel som ze sa to bude nejako dat....shiro napísal:pokial ma disk v riti loziska, tak bud datam zakyvas, alebo si to zaplatis. Nik normalny ti totiz nepolezie do HDD v normalnom izbovom prostredi, na to sa pouzivaju special miestnosti alebo ine veci kde je vzduch filtrovany a cisteny. Treba to rozobrat, vybrat platne, dat ich do inej mechaniky a rozbehnut to. Pripadne to lozisko vymenit. Kazdopadne treba disk rozobrat.
sak nasetrim ....
CASE: Thermaltake WinGo v8000 Black ZDROJ: Corsair 650W MB: Asus P6X58D-E CPU: Intel i7-930 Quad-Core , 2.80 GHz RAM: Corsair 12GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 XMP HDD: Western Digital Caviar Black 1000GB 64MB cache COOLER: Noctua NH-U9B SE2 VGA: Nvidia GeForce 9500 GT TV KARTA: Asus MyCinema PS3-100 Hybrid PCI MONITOR: 2 x 22 ' Samsung SyncMaster 226BW LCD Extended Desktop MOUSE: MS IntelliMouse 3.0 REPRO: Creative Inspire T7700 7.1 HEADPHONES: SteelSeries 5H-2 USB OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
mne sa zda..ze sa to vacsinou robi tym, ze sa vyberu platne a strcia sa niekam inam..(musia byt hermeticky uzavrete) a to nedokazes vysavacom...potom sa pokusia ziskat co sa da...ale nebude to vsetko...