Zdravim vsetkych,
Trosku sa asi na zaciatok rozpisem,ale stala sa mi taka vec,ze sa mi mechanicky poskodilo externe WD-cko 1TB padom na zem, sluzil ako zalozny disk,mal som na nom zalohy, fotky ,dokumenty,vide..kadeco,proste jednoducho vsetko

,obsah dat je pre mna strasne moc dolezity. Bol som stym v jednej bratislavskej firme ktora je specializovana na zachranu dat z poskodenych diskov (DataRecovery),a tam mi povedali dost neprijemnu informaciu ze je tam problem s loziskami,asi su zadrete,ja neviem nerozumiem sa do toho , cena za opravu a zachranu dat by bola asi 870e (cca 26 tisic sk).....z tohoto financneho dovodu som sa obratil na toto forum je to moja posledna nadej uspechu, ci by sa tu nenasiel niekto kto by mi pomohol s tym

ako ? neviem ani sam:( hladam niekoho co ma s tym skusenosti pripadne co by to vedel spojazdnit ..ale to tiez pochbyujem o tom ,lebo nato treba specialne prostredie,laboratoria ....ale aj napriek tomu hladam niekoho kto by mi pomohol stym a nevyslo by to v konecnej faze take prachy:(( az by sa niekto taky nasiel som ochotny sa snim seriozne dohodnut.
piste mi prosim vas len k veci,nie ohaldom toho aby som si daval nabuduce pozor a podobne mudre reci .DAKUJEM