saajt napísal:o tej paste som nemal ako vediet kedze pc mi robili vo firme odkial som to kupoval. neskladal som si to sam. bolo to pred 3 rokmi.
akoze si nemal o nej ako vediet? kolko rokov sa uz dava pasta medzi procak a chladic? ved to bolo este za cias 486-tiek, preboha.
saajt napísal:a nebolo vidiet ci tam je pasta ci nie. a za druhe aj keby viem ze tam je neviem akym sposobom by som daval prec chladic z CPU koli tej paste.
vzdy je tam pasta a to aj pri 5r PC. A ak nahodou nieje, tak to skladalo nejake tela, ktoremu by som nedal stavat ani furik.
Ak to nevies oddelit och dhladica, tak pc zapni nak sa to cele zohreje. Potom pasta zmakne a ide to oddelit v pohode.
saajt napísal:za tretie stale ma len napadas a pri jednej rade mi das 3 poucky ktore vazne vobec nepotrebujem

ked robis blbosti, tak co cakas? ze ta kazdy bude chvalit? V zivote dostanes este vacsie facky ako je zopar zdrbov na forach.
saajt napísal:ps. vzdy mi napises odpoved typu - toto mas vediet, hento musis poznat ked robis s pc a kokotiny okolo toho. vysvetli mi ako moze niekto nieco vediet ked to robi prvy krat ?
este raz: comu sa cudujes? ked nieco neviem tak si o tom co-to zistim alebo nastudujem. Ja sa tiez nerypem do vyplnania danovych priznani, pretoze som do podobnych uradnych veci uplne tupy. Bud si o tom pozistujem co najviac veci alebo to robim s niekym kto sa do toho vyzna, aby som to nepodrbal. Je tak tazke toto pochopit?
saajt napísal:ty ked si urobil prvy krok si hned bezal alebo ti matka povedala ze kamarat moj to musis vediet ked chces chodit ???!!!
to je uplne o niecom inom, ked uz, daj sem aj nejaky realny priklad, nie kravinu.
saajt napísal:a nepis mi prosim ta uz ziadne infantilne rady ani nic take akoze som si to mal dopredu nastudovat alebo ine kraviny. nemam cas hrabat sa po manualoch a blbostiach. vsetko som si zatial spravil sam a vsetko mi slape aj bez tvojich rad

ze nemas cas studovat manualy a ucit sa nove veci jed tvoj problem. Potom tuna (a ani nikde inde) ale nerev, ze si si dodrbal hento a tamto. Ked si lenivy a neschopny si zistit co sa ako robi, nemas sa o ondit do PC. Alebo sa ondi, ale potom drz hubu a krok, pretoze si si sam na vine. Mas cusat a priznat si chybu, ktoru si si sam sposobil.
A ano, vidim, ako si si vsetko spravil sam, a ako ti vsetko funguje....tento topic je toho ziarivym prikladom. Lol, ze vraj "nevedel som ze tam je teplovodiva pasta"....najtrapnejsia vyhovorka vsetkych dob.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB