Win7- neustále požieranie disk space
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Win7- neustále požieranie disk space
r.b., to sem prosim ta pleties? To je zoznam nainstalovanch programov, nie beziacich
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tak ja neviemnewmi napísal:hm, skus sem hodit zoznam nainstalovanych programov alebo vypis z task managera
jaaaj sorry
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ach jaj aj s vami - http://img810.imageshack.us/img810/7950 ... msinst.png
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
.. a skusal si uz aj nejake utility, ktore monitoruju zapis / citanie na disku ? ze by to nejako pomohlo ak by si vedel kedy aky proces nieco niekde na disk zapise ..
som nasiel takuto utilitu:
filemon > premenovany na processmonitor: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96645.aspx
screenshot : http://www.hanselman.com/blog/content/b ... ls.com.png
urcite su aj ine programy (toto som len narychlo) a ist na to takymto sposobom by ti mohlo pomoct ..
som nasiel takuto utilitu:
filemon > premenovany na processmonitor: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96645.aspx
screenshot : http://www.hanselman.com/blog/content/b ... ls.com.png
urcite su aj ine programy (toto som len narychlo) a ist na to takymto sposobom by ti mohlo pomoct ..
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Čaute. Asi si nechám skontrolovať ten disk, lebo za posledný týždeň mi asi 3x po zapnutí PC a pred načítaním Windowsu sám od seba scanoval D-čko na chyby. Stiahnem si ten HDTach a ešte čosi skúsim, a ozvem sa. Iróniou je ale to, že Dčko mi práveže nezapratáva, a Cčko veselo zaplňuje ďalej. Ak nič nepomôže, tak asi cez prázdniny reinštalnem Win. Ak vás ovšem už nič nenapadá...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
No...vtipné to síce nie je, ale je to prinajmenšom divné. Niektoré z tých .tmp file-ov mi nechce vymazať(vraj nemám povolenie ), a posledný týždeň sa mi ešte aj snaží scanovať D-čkovú partíciu. Fakt debil
- glirpi
- Používateľ
a uz si skusal ten processmonitor ze co je vlastne "TO" co ti neustale zapisuje na particiu C ? mozno sa to "TO" rozhodlo ze C uz pozna a tak chce ist aj na D ..
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Skúšal som ho. Ale čo mi povie? Je tam asi 1000 procesov...
- glirpi
- Používateľ
takto .. najskor si cekni nejaky subor, ktory sa zapisal .. zapamataj si nazov a potom to podla tohoto nazvu najdi v zozname a zistits ktory proces tento subor zapisal .. je tam vyhladavanie takze problem najst to by si nemal mat ..