Striekanie CPU fan
- svitko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00
Striekanie CPU fan
Chcem nastriekat cpu fan flurosforecnym sprejom tym zelenym ako policajna uniforma . Mam vsak ten fan cierny a uz nemam lóve na zakladovku. Chcem teda vediet, ze ci mi to pekne chyti ked tam dam nejake 4 vrstvy a ci to bude taka pekna farba alebo to bude spatne.
- Eleanor_GT
- Ban
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: Striekanie CPU fan
neboj to ti chiti pekne ak si si neni zas tak isty tak skus pomimo na nieco cierne streknut par krat po istom case na seba taku mensiu vrstvu a uvidis ..ale malo by to pekne prekritsvitko napísal:Chcem nastriekat cpu fan flurosforecnym sprejom tym zelenym ako policajna uniforma . Mam vsak ten fan cierny a uz nemam lóve na zakladovku. Chcem teda vediet, ze ci mi to pekne chyti ked tam dam nejake 4 vrstvy a ci to bude taka pekna farba alebo to bude spatne.
CPU::Athlon 64 3000+ AC Freezer 64 Pro MB::DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM::OCZ Platinum PC4200 2x512 VGA::ati rage 3D PCI HDD::WD 120 gb 7200 ot 8 Mb Cache PSU:: EC450-jsp
uv
takze takto:
nutne potrebujes zakladovku! bez toho to ani nerob, zaklad na plasty ak je to plastove, potom uv farbu a na nu treba este lak na uv farbu, pretoze po case to vitaha svetlo...
striekal som klavesnicu tak a vizera to dobre. len ta uv farba nema taku dobru kryciu schopnost preto musis po vrstvach.
aku mas uv farbu? od koho?
nutne potrebujes zakladovku! bez toho to ani nerob, zaklad na plasty ak je to plastove, potom uv farbu a na nu treba este lak na uv farbu, pretoze po case to vitaha svetlo...
striekal som klavesnicu tak a vizera to dobre. len ta uv farba nema taku dobru kryciu schopnost preto musis po vrstvach.
aku mas uv farbu? od koho?