Mozilla Thunderbird
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mozilla Thunderbird
Nikde nevidim vseobecnu temu tak zakladam.
Mam konkretny problem.
Ako upravit podpis,aby sa mi riadky v nom zobrazovali pod seba..Teraz to urobi len jeden riadok podpisu.
Chapete?
Mam konkretny problem.
Ako upravit podpis,aby sa mi riadky v nom zobrazovali pod seba..Teraz to urobi len jeden riadok podpisu.
Chapete?
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Mozilla Thunderbird
Pokial viem, tak staci mat v externom textaku podpis tak, ako chces. Cize v kazdom riadku len to co chces. Nasledne nalinkovat subor s podpisom v Thunderbirde.
Tak to mam aj ja a nie je s tym problem.
Tak to mam aj ja a nie je s tym problem.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako formatovat text v tom textaku nevies? ide mi hlavne o tucne pismo,farbu a url
- MaxMan
- Redaktor
Priznam sa bez mucenia, ze neviem. Ja mam len obycajny text, bez priklasenia.
Ale skus pozret, ci nie je nieco v helpe pripadne na stranke v nejakom FAQ
Ale skus pozret, ci nie je nieco v helpe pripadne na stranke v nejakom FAQ
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Vsak pockat,ako sa v html kode zadava prikaz pre ukoncenie riadka?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Kód: Vybrať všetko
<br>
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
super..problem vyrieseny
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
Mám taký menší otravný problém s tibi 3.0.5-kou a to je ten, že ak mi príde jedna nová správa, upozorní ma na to niekedy aj 4 krát.
Mám 2 účty. Z účtu 1 sa maily preposielajú do účtu 2. Ak mi príde správa do účtu 1, tak sa zobrazí vo "všetky správy" pre účet 1, "inbox" pre účet 1, "všetky správy" pre účet 2 a "inbox" pre účet 2. Pre účet 1 mám nastavenú kontrolu mailu iba pri spustení programu. O spamových mailoch ani nehovorím - na tie nechcem byť upozorňovaný vôbec a pritom jeden spam mám ako 2 nové správy. Ako toto nastaviť ?
Mám 2 účty. Z účtu 1 sa maily preposielajú do účtu 2. Ak mi príde správa do účtu 1, tak sa zobrazí vo "všetky správy" pre účet 1, "inbox" pre účet 1, "všetky správy" pre účet 2 a "inbox" pre účet 2. Pre účet 1 mám nastavenú kontrolu mailu iba pri spustení programu. O spamových mailoch ani nehovorím - na tie nechcem byť upozorňovaný vôbec a pritom jeden spam mám ako 2 nové správy. Ako toto nastaviť ?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Stava sa mi ze mi ukazuje neprecitanu sprav,nikde ju ale neviem najst..posledna verzia programu
oka, takze, vedeli by ste mi tu niekto dat navod step by step navod ako plnohodnotne rozbehat thunderbird s gmail uctom?
prebehol som uz viacero navodov ale stale nedokazem nacitat prijate spravy a nedokazem ani posielat. Cize prakticky nic
nemam
prebehol som uz viacero navodov ale stale nedokazem nacitat prijate spravy a nedokazem ani posielat. Cize prakticky nic
nemam
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Ja ti neviem bobe, s novou verziou 3.0 som iba zadal prihlasovacie údaje a to bolo všetko...
no mne to vyhodi chybu ze bud nespravny login alebo heslo...
skusal som to uz x-krat
skusal som to uz x-krat
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- MaxMan
- Redaktor
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Dneska som sa rozhodol birda nainštalovať a riešim ten istý problém ako materik. Jednoducho som prešiel kopec návodou, povolil veci v nastaveniach gmailu a stále mi tu vypisuje zle meno alebo heslo. Problém bude asi v tomto:
.. neviem prečo, ale to heslo pýta na túto adresu: nemcik.luk@gmail.com@imap.gmail.com a tento údaj ťahá z položky "Vaše meno" a keď tam zadám svoj meno: "Lukáš Nemčík", tak pri prihlasovaní zle zobrazuje diakritiku a vyhadzuje tam: "Zadajte heslo pre Lukáa Nemík@imap.gmail.com:". Ja tomu už nechápem
.. neviem prečo, ale to heslo pýta na túto adresu: nemcik.luk@gmail.com@imap.gmail.com a tento údaj ťahá z položky "Vaše meno" a keď tam zadám svoj meno: "Lukáš Nemčík", tak pri prihlasovaní zle zobrazuje diakritiku a vyhadzuje tam: "Zadajte heslo pre Lukáa Nemík@imap.gmail.com:". Ja tomu už nechápem