Pokial viem, tak staci mat v externom textaku podpis tak, ako chces. Cize v kazdom riadku len to co chces. Nasledne nalinkovat subor s podpisom v Thunderbirde.
Priznam sa bez mucenia, ze neviem. Ja mam len obycajny text, bez priklasenia.
Ale skus pozret, ci nie je nieco v helpe pripadne na stranke v nejakom FAQ
Mám taký menší otravný problém s tibi 3.0.5-kou a to je ten, že ak mi príde jedna nová správa, upozorní ma na to niekedy aj 4 krát.
Mám 2 účty. Z účtu 1 sa maily preposielajú do účtu 2. Ak mi príde správa do účtu 1, tak sa zobrazí vo "všetky správy" pre účet 1, "inbox" pre účet 1, "všetky správy" pre účet 2 a "inbox" pre účet 2. Pre účet 1 mám nastavenú kontrolu mailu iba pri spustení programu. O spamových mailoch ani nehovorím - na tie nechcem byť upozorňovaný vôbec a pritom jeden spam mám ako 2 nové správy. Ako toto nastaviť ?
oka, takze, vedeli by ste mi tu niekto dat navod step by step navod ako plnohodnotne rozbehat thunderbird s gmail uctom?
prebehol som uz viacero navodov ale stale nedokazem nacitat prijate spravy a nedokazem ani posielat. Cize prakticky nic
nemam
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Dneska som sa rozhodol birda nainštalovať a riešim ten istý problém ako materik. Jednoducho som prešiel kopec návodou, povolil veci v nastaveniach gmailu a stále mi tu vypisuje zle meno alebo heslo. Problém bude asi v tomto:
.. neviem prečo, ale to heslo pýta na túto adresu: nemcik.luk@gmail.com@imap.gmail.com a tento údaj ťahá z položky "Vaše meno" a keď tam zadám svoj meno: "Lukáš Nemčík", tak pri prihlasovaní zle zobrazuje diakritiku a vyhadzuje tam: "Zadajte heslo pre Lukáa Nemík@imap.gmail.com:". Ja tomu už nechápem