mam problem pocas bootu pc. Pocas bootu zacne nieco v bedni "rapkat" (trrrrrrrrrrr..........trrrrrrrr) a potom sa objavi obrazovka kde sa vybera nudzovy rezim + ostatne moznosti. Nech vyberiem hocico tak pc nabehne normalne ale vo Wine sa objavi problem s ikonami ktore sa stale a velkou rychlostou refreshuju tak ze nie je mozna praca s pc (akonahle sa to objavi okrem ineho vypadne internet). Nevie niekto v com by mohol byt problem? Je to podla vas v hdd (rapkanie) alebo grafike (ten refresh) alebo v zakladnej doske? Ide o to, ze nechcem kupovat novy hdd pokial je problem mozno niekde inde. Testy na hdd su v poriadku co som robil v HDD Scan.
Za kazdu radu dakujem...tento problem ma trapi uz skoro 2 mesiace...skusal som sformatovat Win, aktualizovat BIOS, daval nove aj stare ovladace...problem sa objavuje stale pokial nie je pc kazdy den zapnute...akonahle den nie je zapnute tak sa to objavi a potom same od seba zmizne po niekolkych dnoch. Pls help

Ak tu podobna tema existuje ospravedlnujem sa, ale nemozem prezret vsetko kedze mi kazdu chvilu mrzne net. Diky,