posledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet
  posledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet   najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba
 najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba posledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet
  posledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet   najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba
 najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba .....uplna pitchovina toto GTA, tam uz tolko patchov vyslo, ze viac poskodzuju ako opravuju....po druhom patchi som bol uplne spokojny si pamätam....teraz som si to po dlhom case opät kupil v akcii na steame, ale je to viac dodrbane ako dotiahnute.....to ako keby chceli vyladit embecku...proste nikdy to nebude na urovni mercedesu
 .....uplna pitchovina toto GTA, tam uz tolko patchov vyslo, ze viac poskodzuju ako opravuju....po druhom patchi som bol uplne spokojny si pamätam....teraz som si to po dlhom case opät kupil v akcii na steame, ale je to viac dodrbane ako dotiahnute.....to ako keby chceli vyladit embecku...proste nikdy to nebude na urovni mercedesu  
no ja som si po dlhom čase povedal, že si skúsim zahrať multiplayera, bo kamoš vymýšľal, že by sme to mohli zahrať a tak som si to nainštaloval, nahodil posledný siedmy patch a prv ma potešili, že odstránili tú otravnú blbosť na spúšťanie hry, no hru som ani za chuja nespustil a ešte som s tými nemožnými dlhými inštaláciami vymýšľal a preinštaloval to párkrát, ale fakt je*em nato...fakt, že už nikdy nič od nich nekúpim...dobré hry si veľmi rád kúpim, no tak isto nové GTA z radosťou "upirátim" a už im nikdy za taký odpad platiť nebudem...raz so mnou vy*ebali a predali mi nehrateľnú hru, tak potom nech si revú koľko chcú, že s nimi vy*ebávajú aj bývalý zákazníci, ktorý si to pekne "upirátia"FEAR napísal:1.0.7.0 ? ach ze som to vobec ztiahol a nainstaloval .. som aninevedel ze je taky kym som to tu neprecital .. nainstaloval som to a uz nejde spustit hruposledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet
najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba
 ...dobre im tak...
 ...dobre im tak... poradte
 poradte 
  ... a aku by si odporucal ? ja som myslel ze je to koli RAM-ke
 ... a aku by si odporucal ? ja som myslel ze je to koli RAM-ke  ... nejaku taku co je vyhodna cena ale aj dobry vykon
 ... nejaku taku co je vyhodna cena ale aj dobry vykon 
 podla mna hej
 podla mna hej  ale podla vas odbornikov ?
 ale podla vas odbornikov ? 

lenže čo je výhodná cena pre teba ?luk254 napísal:Takze grafika je nahovno ? ... tam kde mi to davali vraveli ze je dost dobra... a aku by si odporucal ? ja som myslel ze je to koli RAM-ke
... nejaku taku co je vyhodna cena ale aj dobry vykon

tak nevedel som ze Graficka karta je az taka draha
 tak nevedel som ze Graficka karta je az taka draha  taku do 40 EUR by som asi dobru nenasiel
 taku do 40 EUR by som asi dobru nenasiel 
 a aka stara maximalne moze byt aby sa mi to oplatilo kupit ?
 a aka stara maximalne moze byt aby sa mi to oplatilo kupit ?