Celkom by ma zaujímalo, aký tvar USB flash disku najviac preferujete a prečo. Ak teda máte chuť vyjadriť svoj názor, nech sa páči
Prosím hlasujte bez ohľadu na značku a cenové rozdiely vyhotovení (ako keby boli všetky od rovnakej značky a v rovnakej cene)
1. "Vysúvačka" - konektor je schovaný v tele disku a vysúva sa von buď na boku, prípadne na vrchu tela
2. "Otočný" - na použitie konektora stačí pootočiť telo disku
3. "Klasika" - konektor je zakrytý klasickým krytom, väčšinou sa dá pripojiť na opačný koniec tela disku
4. "Špeciálny" - napríklad masívnejšie gumové prevedenie, odolnejšie voči pádom a otrasom, avšak zvyčajne väčších rozmerov
Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!
Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!
No vidim ze poradie sa nam meni, "vysuvacky" sa dotiahli na "klasiku", najmenej su zatial preferovane "otocny" a "specialny". Sam som velmi zvedavy, ktory typ zvitazi
Prosim hlasujte iba za typ, neberte do uvahy vacsiu cenu niektorych vyhotoveni, ani znacku kluca! Hlasujte, ako keby boli vsetky v jednej cene a od jedneho vyrobcu.
Prosim hlasujte iba za typ, neberte do uvahy vacsiu cenu niektorych vyhotoveni, ani znacku kluca! Hlasujte, ako keby boli vsetky v jednej cene a od jedneho vyrobcu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
v podstate mi to je uplne jedno, je to predsa spotrebny material. ale ked uz, tak si vyberam "specialny". robustnost a odolnost sa vzdy zide.
nie kilo, to plati pri kondomoch, pri disku nebudem pol hodinu travit nad tym ako ho otvorit, otocit, vybrat z domceku a podobne
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
prave pri kondomoch je dolezitejsi vyber
pisal som, ze mne je to jedno. ale pokial su dva priblizne rovnake, tak si vzdy vyberiem ten, ktory vyzera byt odolnejsi. ak mas ine preferencie, tak budis. ale nemozes to zovseobecnovat na kazdeho uzivatela.
nie kazdy potrebuje tasit kluc v milisekunde ako na divokom zapade
pisal som, ze mne je to jedno. ale pokial su dva priblizne rovnake, tak si vzdy vyberiem ten, ktory vyzera byt odolnejsi. ak mas ine preferencie, tak budis. ale nemozes to zovseobecnovat na kazdeho uzivatela.
nie kazdy potrebuje tasit kluc v milisekunde ako na divokom zapade
Takze opat ide do vedenia "klasika", a to som si myslel, ze viacerym prekaza faktor "stratenej capicky"
"Vysuvacka" dotahuje na "Klasiku", stale vo vedeni "Specialny" a uplne na chvoste "Otocny". To su tie otocne naozaj tak malo popularne? Ked som stratil z prveho kluca capicu, bolo to to prve co ma napadlo - uz nikdy viac kluc so "stratitelnou" capicou. Preto som ako druhy a manzelke prvy zobral "Otocny", az neskor prisli na trh "Vysuvacky".
A co doterajsi lider - "Specialny" - zobrali by ste ho aj ako "prvy" kluc, alebo ak uz mate "normalny", druhy by ste zobrali takyto odolny? Neprekaza Vam vacsia velkost "Specialov"?
A co doterajsi lider - "Specialny" - zobrali by ste ho aj ako "prvy" kluc, alebo ak uz mate "normalny", druhy by ste zobrali takyto odolny? Neprekaza Vam vacsia velkost "Specialov"?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja mam Patriot Xporter, a nie, ten milimeter ci dva gumy naviac nevadi .
S tym dokazem suhlasit, ale co napriklad taky Corsair Voyager alebo A-DATA Jogr (pripadne RB19), to uz su celkom slusni "macovia".
Co Vy na to?
Co Vy na to?