Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...

Najviac preferujem tvar USB disku:

"Vysúvačka"
14
36%
"Otočný"
3
8%
"Klasika"
12
31%
"Špeciálny"
10
26%

Celkom hlasov: 39

Používateľov profilový obrázok
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!

Príspevok od používateľa schyzoy »

Celkom by ma zaujímalo, aký tvar USB flash disku najviac preferujete a prečo. Ak teda máte chuť vyjadriť svoj názor, nech sa páči :-)
Prosím hlasujte bez ohľadu na značku a cenové rozdiely vyhotovení (ako keby boli všetky od rovnakej značky a v rovnakej cene)

1. "Vysúvačka" - konektor je schovaný v tele disku a vysúva sa von buď na boku, prípadne na vrchu tela

Obrázok

Obrázok

2. "Otočný" - na použitie konektora stačí pootočiť telo disku

Obrázok

Obrázok

3. "Klasika" - konektor je zakrytý klasickým krytom, väčšinou sa dá pripojiť na opačný koniec tela disku

Obrázok

Obrázok

4. "Špeciálny" - napríklad masívnejšie gumové prevedenie, odolnejšie voči pádom a otrasom, avšak zvyčajne väčších rozmerov

Obrázok

Obrázok
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3
schyzoy
Používateľ
Používateľ

Re: Hlasuj za najpraktickejší USB flash disk!

No vidim ze poradie sa nam meni, "vysuvacky" sa dotiahli na "klasiku", najmenej su zatial preferovane "otocny" a "specialny". Sam som velmi zvedavy, ktory typ zvitazi :-)

Prosim hlasujte iba za typ, neberte do uvahy vacsiu cenu niektorych vyhotoveni, ani znacku kluca! Hlasujte, ako keby boli vsetky v jednej cene a od jedneho vyrobcu.
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

v podstate mi to je uplne jedno, je to predsa spotrebny material. ale ked uz, tak si vyberam "specialny". robustnost a odolnost sa vzdy zide.
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

nie kilo, to plati pri kondomoch, pri disku nebudem pol hodinu travit nad tym ako ho otvorit, otocit, vybrat z domceku a podobne

.
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

prave pri kondomoch je dolezitejsi vyber :)
pisal som, ze mne je to jedno. ale pokial su dva priblizne rovnake, tak si vzdy vyberiem ten, ktory vyzera byt odolnejsi. ak mas ine preferencie, tak budis. ale nemozes to zovseobecnovat na kazdeho uzivatela.
nie kazdy potrebuje tasit kluc v milisekunde ako na divokom zapade ;)
schyzoy
Používateľ
Používateľ

Takze opat ide do vedenia "klasika", a to som si myslel, ze viacerym prekaza faktor "stratenej capicky" :-)
PC

NB
Acer Aspire S3
schyzoy
Používateľ
Používateľ

"Vysuvacka" dotahuje na "Klasiku", stale vo vedeni "Specialny" a uplne na chvoste "Otocny". To su tie otocne naozaj tak malo popularne? Ked som stratil z prveho kluca capicu, bolo to to prve co ma napadlo - uz nikdy viac kluc so "stratitelnou" capicou. Preto som ako druhy a manzelke prvy zobral "Otocny", az neskor prisli na trh "Vysuvacky".

A co doterajsi lider - "Specialny" - zobrali by ste ho aj ako "prvy" kluc, alebo ak uz mate "normalny", druhy by ste zobrali takyto odolny? Neprekaza Vam vacsia velkost "Specialov"?
PC

NB
Acer Aspire S3
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Ja mam Patriot Xporter, a nie, ten milimeter ci dva gumy naviac nevadi :).
schyzoy
Používateľ
Používateľ

S tym dokazem suhlasit, ale co napriklad taky Corsair Voyager alebo A-DATA Jogr (pripadne RB19), to uz su celkom slusni "macovia".

Co Vy na to?
PC

NB
Acer Aspire S3

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"