HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone
Caute,
mam taku mensiu dilemu. Aktualne vlastnim Motorola Milestone, ale "podpora" tohto telefonu zo strany Motorola Europe ma privadza do nepricetnosti, telefon bol "plne funkcny" od zakupenia po release Android 2.1 pre Milestone (april 2010), potom sa uplne bezne kazdy den ci dva resetoval... Vyriesil to az update, ktory sa mi nainstaloval pred 213 hodinami .
Kvoli tomuto pristupu Motoroly, ako aj kvoli tomu ze posledny update pre Milestone bude 2.2 niekedy na konci tohto roku (ak to vobec stihnu) rozmyslam nad prechodom na HTC Desire Z (kupim si ho z amazon.co.uk, vyjde ma to cca 515 euro).
Vas nazor na tento upgrade ? Na telefone sa velmi nehram (teda zatial som na to nemal dovod), na druhej strane casto pouzivam aplikacie vyzadujuce pristup na internet (browser, email, IRC, RSS).
Fyzicka klavesnica je pre mna podmienka, tj v podstate aktualne su na vyber 3 moznosti - Desire Z, Milestone 1 a 2. Ale ako hovorim, "podpora" Motoroly ma presvedcila o tom, ze Milestone 2 nechcem.
mam taku mensiu dilemu. Aktualne vlastnim Motorola Milestone, ale "podpora" tohto telefonu zo strany Motorola Europe ma privadza do nepricetnosti, telefon bol "plne funkcny" od zakupenia po release Android 2.1 pre Milestone (april 2010), potom sa uplne bezne kazdy den ci dva resetoval... Vyriesil to az update, ktory sa mi nainstaloval pred 213 hodinami .
Kvoli tomuto pristupu Motoroly, ako aj kvoli tomu ze posledny update pre Milestone bude 2.2 niekedy na konci tohto roku (ak to vobec stihnu) rozmyslam nad prechodom na HTC Desire Z (kupim si ho z amazon.co.uk, vyjde ma to cca 515 euro).
Vas nazor na tento upgrade ? Na telefone sa velmi nehram (teda zatial som na to nemal dovod), na druhej strane casto pouzivam aplikacie vyzadujuce pristup na internet (browser, email, IRC, RSS).
Fyzicka klavesnica je pre mna podmienka, tj v podstate aktualne su na vyber 3 moznosti - Desire Z, Milestone 1 a 2. Ale ako hovorim, "podpora" Motoroly ma presvedcila o tom, ze Milestone 2 nechcem.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone
ak mas na ten upgrade tak by som do toho siel preco:
Lepsi CPU
vacsia ucivatelska pamet (az o 1gb naviac)
Android 2.2
Nove HTC sence prostredie
Celkovo HTC ma lepsiu podporu a uzivatelsku zakladnu. Ich telefonu funguju ako maju.
Lepsi CPU
vacsia ucivatelska pamet (az o 1gb naviac)
Android 2.2
Nove HTC sence prostredie
Celkovo HTC ma lepsiu podporu a uzivatelsku zakladnu. Ich telefonu funguju ako maju.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mno ono aj u HTC to dost kolise. Kym vydali 2.1 na Hero, tak to trvalo vyse pol roka (od povodne ohlaseneho terminu) ale taky Desire mal update zas skoro hned. Ale myslim, ze stale lepsie ako motorola, motorka na EU nejak kasle posledne roky, po RAZR v3 nemali ziadny normal fon, tak sa na nich ludia vykaslali a zrejme aj preto sa moc MOT v EU do nicoho nehrnie.
A inak pre HTC hovori aj novy Android a novy HW ;-)
A inak pre HTC hovori aj novy Android a novy HW ;-)
Naposledy upravil/-a newmi v Pi 24. Sep, 2010, 14:03, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Moderátor
No hlavne HTC nema taku super featuru ako Motorola, ze bootloader nacitava iba kernel podpisany klucom Motoroly . Teda mas aj podporu od komunity - napr. taky CyanogenMod, ktory prinasa 2.2 aj na take zariadenia ako HTC Dream (tj G1)...
mno, tak to mas dalsie + pre HTC , custom ROMky
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj na custom ROM som zabudol, to je fakt ina kava. Vela doplnkou ktore robia z masiniek HTC este lepsie stroje.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Moderátor
Objednane, snad to pride co najskor po uverejneni (11. oktobra 2010) .
Desire Z bude novinka , cize podpora zo strany HTC bude dost velka , predpokladam aj komunita na xda urobi svoje , myslim ze chybu neurobis
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Inak v mojom okoli mal tu istu Motorolku len jeden jediny clovek. A ten ju uz tiez nema Takze si urcite spravil dobre. Inak v poslednom case uz naozaj tiez nakupujem dost abroad, vidim, ze nie som jediny
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
Ja ju este stale mam, HTC sa nechce . Ono ja telefony kupujem v UK pretoze kym sa to u nas objavi v retailovom predaji, o operatoroch ani nehovoriac, tak uz v UK bude nova generacia (vid T-Mo co zaradil Desire mesiac naspat, a v UK uz vychadza Desire HD/Z).
Btw dnes som sa trosku pohral s widgetmi, celkom pekne sa daju veci v Androide prisposobit... Ale asi budem musiet zopar veci kupit cez MarketEnabler, pretoze niektore widgety nemaju prilis dobre free alternativy.
Btw dnes som sa trosku pohral s widgetmi, celkom pekne sa daju veci v Androide prisposobit... Ale asi budem musiet zopar veci kupit cez MarketEnabler, pretoze niektore widgety nemaju prilis dobre free alternativy.