HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone

Príspevok od používateľa faugusztin »

Caute,

mam taku mensiu dilemu. Aktualne vlastnim Motorola Milestone, ale "podpora" tohto telefonu zo strany Motorola Europe ma privadza do nepricetnosti, telefon bol "plne funkcny" od zakupenia po release Android 2.1 pre Milestone (april 2010), potom sa uplne bezne kazdy den ci dva resetoval... Vyriesil to az update, ktory sa mi nainstaloval pred 213 hodinami .

Kvoli tomuto pristupu Motoroly, ako aj kvoli tomu ze posledny update pre Milestone bude 2.2 niekedy na konci tohto roku (ak to vobec stihnu) rozmyslam nad prechodom na HTC Desire Z (kupim si ho z amazon.co.uk, vyjde ma to cca 515 euro).

Vas nazor na tento upgrade ? Na telefone sa velmi nehram (teda zatial som na to nemal dovod), na druhej strane casto pouzivam aplikacie vyzadujuce pristup na internet (browser, email, IRC, RSS).

Fyzicka klavesnica je pre mna podmienka, tj v podstate aktualne su na vyber 3 moznosti - Desire Z, Milestone 1 a 2. Ale ako hovorim, "podpora" Motoroly ma presvedcila o tom, ze Milestone 2 nechcem.
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: HTC Desire Z vs ponechanie si Motorola Milestone

Príspevok od používateľa HellAngel »

ak mas na ten upgrade tak by som do toho siel preco:
Lepsi CPU
vacsia ucivatelska pamet (az o 1gb naviac)
Android 2.2
Nove HTC sence prostredie

Celkovo HTC ma lepsiu podporu a uzivatelsku zakladnu. Ich telefonu funguju ako maju.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

mno ono aj u HTC to dost kolise. Kym vydali 2.1 na Hero, tak to trvalo vyse pol roka (od povodne ohlaseneho terminu) ale taky Desire mal update zas skoro hned. Ale myslim, ze stale lepsie ako motorola, motorka na EU nejak kasle posledne roky, po RAZR v3 nemali ziadny normal fon, tak sa na nich ludia vykaslali a zrejme aj preto sa moc MOT v EU do nicoho nehrnie.
A inak pre HTC hovori aj novy Android a novy HW ;-)
Naposledy upravil/-a newmi v Pi 24. Sep, 2010, 14:03, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
faugusztin
Moderátor
Moderátor

No hlavne HTC nema taku super featuru ako Motorola, ze bootloader nacitava iba kernel podpisany klucom Motoroly :). Teda mas aj podporu od komunity - napr. taky CyanogenMod, ktory prinasa 2.2 aj na take zariadenia ako HTC Dream (tj G1)...
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

mno, tak to mas dalsie + pre HTC , custom ROMky :-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

nj na custom ROM som zabudol, to je fakt ina kava. Vela doplnkou ktore robia z masiniek HTC este lepsie stroje.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Objednane, snad to pride co najskor po uverejneni (11. oktobra 2010) :-) .
isildur
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 13:55

Príspevok od používateľa isildur »

Desire Z bude novinka , cize podpora zo strany HTC bude dost velka , predpokladam aj komunita na xda urobi svoje , myslim ze chybu neurobis
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Príspevok od používateľa icefire »

Inak v mojom okoli mal tu istu Motorolku len jeden jediny clovek. A ten ju uz tiez nema :) Takze si urcite spravil dobre. Inak v poslednom case uz naozaj tiez nakupujem dost abroad, vidim, ze nie som jediny ;)
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Ja ju este stale mam, HTC sa nechce :). Ono ja telefony kupujem v UK pretoze kym sa to u nas objavi v retailovom predaji, o operatoroch ani nehovoriac, tak uz v UK bude nova generacia (vid T-Mo co zaradil Desire mesiac naspat, a v UK uz vychadza Desire HD/Z).

Btw dnes som sa trosku pohral s widgetmi, celkom pekne sa daju veci v Androide prisposobit... Ale asi budem musiet zopar veci kupit cez MarketEnabler, pretoze niektore widgety nemaju prilis dobre free alternativy.
main_3.png

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"