Zdravim vas chalani, vyskztol sa mi problem s 4870 od ASUSu najprv ziadny obraz a zacali svietit diody napajania a teploty, neskor po ocisteni kontaktov zasuvajucich sa do slotu kontoxom zacala svietit iba dioda core, potomsom ocistil jadro kontoxom a prestalo svietit ale stale bez obrazu a vydava beep code pravdepodobne to je 1 dlhy a 3 kratke co je chyba pamati. Pri osadeni inej grafiky ide vsetko OK. Neviete co by mohlo pomoct napr ocistenie komplet grafiky alkoholom alebo nieco podobne, rozmyslal som uz aj nad pecenim ale keby sa to dalo odstranit menej drastickejsim sposobom by som bol radsej.
Diki za rady.....v
HD4870 bez obrazu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: HD4870 bez obrazu
Aj keby si ju ocistil a prepastoval alebo nieco ine, tak to nepomoze. Ten isty beep code piskal aj mne, ked som mal HD4850 a tiez som si myslel, ze je to operacnou pamatou alebo radicom.
No neni to pravda, grafika je mrtva. Bohuzial. Ak je v zaruke, tak reklamovat
No neni to pravda, grafika je mrtva. Bohuzial. Ak je v zaruke, tak reklamovat
Spoiler: ukázať
no tak grafika neni uz v zaruke preto som ju teda zo zvedavosti a netrpezlivosti teraz upiekol.....
grafika teraz normalne raz pipne, nacita windows vsetko sa spusti len ziadny obraz.....
a este jedna vec grafika zacala dost hriat oproti tomu ked neisla vobec... predtym ako prestala ist som sa tymvobec nezaoberal preto teraz neviem ci to je tak normalne ked hreje....
ak by ste mali napad sem s nimi... diks
grafika teraz normalne raz pipne, nacita windows vsetko sa spusti len ziadny obraz.....
a este jedna vec grafika zacala dost hriat oproti tomu ked neisla vobec... predtym ako prestala ist som sa tymvobec nezaoberal preto teraz neviem ci to je tak normalne ked hreje....
- icehammer
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 07:18
Vymenit vga.
-
- Pokročilý používateľ
Co by sme ti mali radit, ked aj tak sa uz neda nic urobit. Ked je mrtva, tak bude navzdy. Ked si robil somariny s nou, tak ti treba. Netreba zbytocne robit dake riskantnejsie zakroky, ked nevies ako sa to moze zachovat resp. skoncit.Solli napísal:no tak grafika neni uz v zaruke preto som ju teda zo zvedavosti a netrpezlivosti teraz upiekol.....
praveze som s nou predtym nic nerobil az teraz som ju rozobral a dal upiect ked sa s nou nedalo nic robit....
Edit: grafiku som po upeceni dal znovu do pc a ide az na biele pasy a vysoku teplotu....
Edit: grafiku som po upeceni dal znovu do pc a ide az na biele pasy a vysoku teplotu....
-
- Pokročilý používateľ
A naco si ju dal upiect ? to si robil az po tom ako si ju pokazil ? ked si bol nabity statickou elektrinou ?
ATI grafiky sa velmi nechcu opekat ... to skor u Nvidii
ATI grafiky sa velmi nechcu opekat ... to skor u Nvidii