Diablo 2 MF
Diablo 2 MF
serus...chcel by som sa spytat ci by fungovalo nakopirovanie Gheed's Fortune (Grand Charm) ktory ma okrem ineho cca 40% magic find ? alebo ci zarata len prvy charm a ostatne budu v inventari zbytocne. dakujem.
Re: Diablo 2 MF
MF sa kumuluje ... zo vsetkych itemov, takze ak si "nakopirujes" MF charm, tak ti to scitasaajt napísal:serus...chcel by som sa spytat ci by fungovalo nakopirovanie Gheed's Fortune (Grand Charm) ktory ma okrem ineho cca 40% magic find ? alebo ci zarata len prvy charm a ostatne budu v inventari zbytocne. dakujem.
lava, prava, lava, prava ...
lenze ten Gheed's Fortune (Grand Charm) je unikatny charm...a nezda sa mi ze by sa scitavalo...lebo ked mas jeden v intentari a druhy na zemi tak ho jednoducho nejde zobrat...
rata sa iba to, co mas v inventari (ani chest, ani cube sa nerata) a alebo to co mas oblecene/equipnute
problem je v tom, ze som prehliadol tvoju poziadavku - Gheed, ktory ma limit 1 ... v inventari
ostatne aj anihilus mozes mat iba jeden .. a aj hellfire torch ...
je pravda, ze na zemi ich moze byt aj milion, a neda ti to bonus
... zozen si smallcharm, co robi MF 10% ... budes to mat jednoduchsiie ... a nakopiruj ich 20 ...
problem je v tom, ze som prehliadol tvoju poziadavku - Gheed, ktory ma limit 1 ... v inventari
ostatne aj anihilus mozes mat iba jeden .. a aj hellfire torch ...
je pravda, ze na zemi ich moze byt aj milion, a neda ti to bonus
... zozen si smallcharm, co robi MF 10% ... budes to mat jednoduchsiie ... a nakopiruj ich 20 ...
nie ja som to myslel tak ze ked to prekopirujem v programe tak mi to v tom inventari ostane...ale ked mam jeden v intentari a na zemi ich mam viac tak mi uz ani jeden nezoberie...preto som chcel vediet ci to funguje...myslel som si ze nie ale nemal som to ako zmerat...a small charm s MF 10% mam pocit ze neexistuje...max je 7% a ani ten sa mi zatial nepodarilo najst a neviem kde na nete by sa to dalo zohnat...ak vies dakujem
...teraz ma napadla este jedna vec...v tom unikatnom charme je okrem MF aj redukcia cien u predajcov...a to funguje...ked ich mam v inventari vela stoja veci ovela menej...cize by malo fungovat aj MF nie ?
...teraz ma napadla este jedna vec...v tom unikatnom charme je okrem MF aj redukcia cien u predajcov...a to funguje...ked ich mam v inventari vela stoja veci ovela menej...cize by malo fungovat aj MF nie ?
ahh ... ked to takto napises ...
tak ano ... (mas ho v inventari? mas ... tak sa to zapocitava)
tak ano ... (mas ho v inventari? mas ... tak sa to zapocitava)
no ale aj tak sa mi to nejak nezda ale asi to tak bude...
gheed nema zas az taky supa-dupa MF ako sa zda (prihliadnuc na fakt, ze mozes mat maximalne 1)...
20-40% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
takze na 3 sloty max 40, tzn max 13.33 na slot
single-slot charmy maju max 15% na MF (ale uznavam, nemaju ten balast naokolo)
dalej treba brat do uvahy fakt, ze slusny MF-char zacina s total MF okolo +600%,
nesmieme zabudat na drobne upravy v drop-areach, ako priniesol patch 1.11 -> sepalili dropy z Pinda a inych bosov na hell obtiaznosti ...
momentalne vychadza najlepsie "Pits" area v akte 1... samozrejme na hell, a to druhe podzemie -> megasupadupauber truhlicka ...
len sa tam treba dostat ... pobliz nieje ziaden waypoint, takze iba peso (tusim z monastery je to najblizsie)
20-40% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
takze na 3 sloty max 40, tzn max 13.33 na slot
single-slot charmy maju max 15% na MF (ale uznavam, nemaju ten balast naokolo)
dalej treba brat do uvahy fakt, ze slusny MF-char zacina s total MF okolo +600%,
nesmieme zabudat na drobne upravy v drop-areach, ako priniesol patch 1.11 -> sepalili dropy z Pinda a inych bosov na hell obtiaznosti ...
momentalne vychadza najlepsie "Pits" area v akte 1... samozrejme na hell, a to druhe podzemie -> megasupadupauber truhlicka ...
len sa tam treba dostat ... pobliz nieje ziaden waypoint, takze iba peso (tusim z monastery je to najblizsie)
tie small charmy maju max 7% aspon co som sa docital...a vacsi som este ani nenasiel alebo som mal mozno len smolu. a ktora je prosim ta ta "pits" area ? podla mna je stale naj mephisto v 3akte. za 2 minuty od mesta ho zabijem v pohode na hell.
presne toto je problem ... v 1.11b tychto bosov downgradovali, prave koli tomu, ze ich vela ludi chodi MFkovatsaajt napísal:tie small charmy maju max 7% aspon co som sa docital...a vacsi som este ani nenasiel alebo som mal mozno len smolu. a ktora je prosim ta ta "pits" area ? podla mna je stale naj mephisto v 3akte. za 2 minuty od mesta ho zabijem v pohode na hell.
Pits:
Act 1 - Tamoe Highland - pridi tam cez WP Outer Cloister (ano, treba sa vratit),
nasledne vlezes do "The Pit Level 1".
Mas tam 2 levely, a na tom druhom je ubertruhlicka ...
no skusal som to par krat a este mi nic odtial nevypadlo len modre kraviny...a je tam dost tazka cesta aj s teleportom takze asi ostavam pri Mephisto