caute.
potrebujem trosku pomoc. Velmi velmi by som chcel navstivit nejake posluchove studio, najlepsie v mieste studia - v Prahe
Potreboval by som, keby tam mali nejaku seriozny AMP na sluchadla, nieco okolo 10 000 CZK A pod. a keby mali nieco typu carat topaz/ruby...chcel by som si hlavne vyskusat moje sluchadla s kvalitnym AMPom, ine sluchadla s takym ampom (hlavne AKG K702/701 a senn HD800 a podobne) a tieto sluchadla tiez na mojom uDAC.
Chcem totiz zistit, co kupit dalej. Myslim si, ze ten spravny krok by bol kupit nejaky kvalitny amp (najskor aj tak musim zarobit peniaze) a mieril by som rovno na moj vysnivany Wooaudio WA6 + Sophia princess elektronka. Chcem si vsak tuto myslienku v praxi overit...ako sami mozete lahko zistit, slo by o dost velku investiciu
nuz a k samotnemu problemu....pisal som mail do isluchatka.cz, ale neodpovedaju....oni by ma zaujimali najviac, lebo maju presne ten sortiment, ktory by som si chcel vyskusat...sice WA6 nemaju, ale maju zosik na sice asi horsej, ale uz dost dobrej urovni
Viem aj o par dalsich, ale po omrknuti webu ma nejako velmi nezaujali....vedel by mi niekto odporucit daco konkretne? Bol by som velmi vdacny
posluchove studo v Prahe - sluchadla
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
posluchove studo v Prahe - sluchadla
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: posluchove studo v Prahe - sluchadla
Určite isluchatka.cz, neviem prečo ti neodpovedajú, ale týpek je veľmi ochotný a milý podľa toho čo som čítal. Určite tam zbehni. Tipujem, že chceš vyskúšať Vincent KHV 1 alebo 111 .
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ano, KHV 1 chcem vyskusat. nelanujem ho velmi kupovat, aj ked kym budem nieco kupovat, moze sa este vela toho zmenit.
myslim, ze KHV 1 by mal stacit na to, aby som nejako pocitil potencial K242HD alebo inych
na webe isluchatka sa pise, ze poslechove studio je uzavrete z dovodu stahovania, ale to je tam uz mesiac...
myslim, ze KHV 1 by mal stacit na to, aby som nejako pocitil potencial K242HD alebo inych
na webe isluchatka sa pise, ze poslechove studio je uzavrete z dovodu stahovania, ale to je tam uz mesiac...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
isluchatka podla neofiko sprav koncia, preto to neodpovedanie. samozrejme dufam ze si poriesiia problems co maju a budu fungovat dalej