potrebujem trosku pomoc. Velmi velmi by som chcel navstivit nejake posluchove studio, najlepsie v mieste studia - v Prahe
Potreboval by som, keby tam mali nejaku seriozny AMP na sluchadla, nieco okolo 10 000 CZK A pod. a keby mali nieco typu carat topaz/ruby...chcel by som si hlavne vyskusat moje sluchadla s kvalitnym AMPom, ine sluchadla s takym ampom (hlavne AKG K702/701 a senn HD800 a podobne) a tieto sluchadla tiez na mojom uDAC.
Chcem totiz zistit, co kupit dalej. Myslim si, ze ten spravny krok by bol kupit nejaky kvalitny amp (najskor aj tak musim zarobit peniaze) a mieril by som rovno na moj vysnivany Wooaudio WA6 + Sophia princess elektronka. Chcem si vsak tuto myslienku v praxi overit...ako sami mozete lahko zistit, slo by o dost velku investiciu
nuz a k samotnemu problemu....pisal som mail do isluchatka.cz, ale neodpovedaju....oni by ma zaujimali najviac, lebo maju presne ten sortiment, ktory by som si chcel vyskusat...sice WA6 nemaju, ale maju zosik na sice asi horsej, ale uz dost dobrej urovni
Viem aj o par dalsich, ale po omrknuti webu ma nejako velmi nezaujali....vedel by mi niekto odporucit daco konkretne? Bol by som velmi vdacny