Hry su povedzme druhorada cinnost. Ak by som ale rozmyslal teraz sposobom typu "vsak usetrim 100eur a aj tak to na vykone nejak extra nespoznam", bojim sa ze by sa opakovala situacia z pred 4 rokov. Keby som sa vtedy neulakomil na tych 100€ a kupil o to lepsi procesor, mohol som sa dnes mozno este par mesiacov spokojne hrat a nie riesit novy PC.
Naroky na cpu rastu, aj ked sa to az tak nezda - mpx vo fotakoch pribudaju - urobit panoramu z piatich 5mpx fotiek je ine, ako urobit to iste z 18mpx fotiek, full hd, bluray - rozpakovat 15Gb film uz nie je to iste jak rozbalit dvix, o konvertovani uz ani nehovorim. A to su cinnosti ktore ma vytacaju asi najviac. Dost dlho trvajuce na to, aby boli otravne a zdrzujuce, dost kratke na to, aby clovek odchadzal od pc urobit nieco ine...
Preto som ochtny si tych 100€ priplatit - nie za tych 10% vykonu naviac, ale zato, ze sa predlzi doba, kym ma moje pc opat zacne svojou pomalostou vytacat do nepricetna.
Ake s tou grafikou si to este premyslim, ci budem riesit sli, alebo sa vykaslem na to...