Nastavenie domácej siete na windows 7
Nastavenie domácej siete na windows 7
Možno sa pýtam úplne banálne optázky ale doteraz som s tým nemal žiadne skúsenosti.... mám wifi router Vigor 2700VGST a ten je LANkom pripojený k hlavnému pc na ktorom som vytvoril domácu sieť, na notebooku som sa pripojil cez wifi k domácej sieti a ukazuje mi hlavný pc aj na hlavnom mi ukazuje ten ntb, ale nedá sa nič otvoriť... aj keď dám zdieľať so všetkými pc v domácej sieti tak ani na jednom sa do druhého nedostanem... na hlavnom mám win 7 ultimate a na ntb je windows 7 home premium... už fakt neviem čo robiť takže diky za vsetky rady
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Re: Nastavenie domácej siete na windows 7
no ked sa vidia pc medzi sebou tak by nemal byt problem, na obidvoch pc nazdielaj co potrebujes, napr. dokumenty-zdielat s: ak to mas, klikni na Siet-dany pc-mali by sa ti ukazat nazdielane priecinky. Ak stale nic /ja som tiez mal problemy/ tak musis preverit, ci mas vsetko funkcne, t.j. services, nastavenia siete, firewall. Mne pomohlo, ze som odstranil skoro vsetky tweaky tykajuce sa siete, ktore som predtym aplikoval-to znamena, ze to mam nastavene ako po novej instalacii os.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Jún, 2010, 17:25
Re: Nastavenie domácej siete na windows 7
Ešte môže byť taká chyba (dosť sa stáva), že keď máš napríklad v PC viac používateľov, a ty si napríklad Správca a máš konto s heslom, a skryté priečinky (C:\Documents and Settings\Tomas) - to je príklad, tak ti to nemusí ísť. Choď do C:\Documents and Settings\, nájdi si tam svoje meno, a klikni pravým tlačítkom na zdielanie a zabezpečenie a odfajkni nastavit tento priečinok ako súkromný...
Toto je vo windows xp, ale takéto niečo je aj vo windows 7, neviem presne či takýto postup, ale je.
Toto je vo windows xp, ale takéto niečo je aj vo windows 7, neviem presne či takýto postup, ale je.
PC: Intel Core i5-2500K @3.3GHz | ASUS P8Z68 DELUXE | Kingston 2x4GB 1333MHz CL9 | Kingston 240GB HyperX 3K SSD SATA 3 2.5 | SAMSUNG HD154UI 1,5TB | HD 7870 2048MB | Fortron AURUM CM 750W 80PLUS GOLD | Antec LANBOY AIR BLUE
Media / Other: Samsung Galaxy Note 3 / N9005 | GRANDSTREAM GXP2100 | KONICA MINOLTA PagePro 1350 EN
Media / Other: Samsung Galaxy Note 3 / N9005 | GRANDSTREAM GXP2100 | KONICA MINOLTA PagePro 1350 EN