RPG na veľmi slabý stroj
RPG na veľmi slabý stroj
Nazdar slečny
zháňam nejaké slušné RPG na dlhé zimné večery. Nejako neviem, čo hrať, chcelo by to niečo, čo nepoznám.. Primárny problém je HW, v podstate čokoľvek novšie než 2005 neprichádza do úvahy, staršie 3D náročné hry tiež, mám tu integrovanú Mirage vraj 3d grafiku, takže...
Rozhodne nechcem diabloidné hry, stačí mi Diablo 2, skôr zháňam niečo typu Baldurs gate, resp Icewind dale, t.j. ideálne pravidlá DND (nie nevyhnutne), kľudne ťahovka, resp pauzovateľný boj, určite kvázi stredovek, t.j. kúzla a meče, nehľadám Fallout. A Neverwinter nights tiež poznám Takže nejaké tipy?
Dziękuję bardzo
zháňam nejaké slušné RPG na dlhé zimné večery. Nejako neviem, čo hrať, chcelo by to niečo, čo nepoznám.. Primárny problém je HW, v podstate čokoľvek novšie než 2005 neprichádza do úvahy, staršie 3D náročné hry tiež, mám tu integrovanú Mirage vraj 3d grafiku, takže...
Rozhodne nechcem diabloidné hry, stačí mi Diablo 2, skôr zháňam niečo typu Baldurs gate, resp Icewind dale, t.j. ideálne pravidlá DND (nie nevyhnutne), kľudne ťahovka, resp pauzovateľný boj, určite kvázi stredovek, t.j. kúzla a meče, nehľadám Fallout. A Neverwinter nights tiež poznám Takže nejaké tipy?
Dziękuję bardzo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: RPG na veľmi slabý stroj
nuz co ti poradit, s fantasy je tu dungeon master alebo micght and magic
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Gothic I ? r.v. tuším 2001
Oboje (resp skoro všetkých x) mám niekde na disku na 400 pentiu, ale neláka ma to veľmi. Skôr hľadám niečo podobné tomu BG, existuje voľačo ešte také?HellAngel napísal:nuz co ti poradit, s fantasy je tu dungeon master alebo micght and magic
T.j. ideálne grupa characterov, izometrický pohľad?
Gothic nebude to, čo zháňam iste
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
kebyze chces nieco trochu sci fi tak je toho viacej, napriklad crusader no remove, syndicate (velmi tazka hra), X-com. Vsetko hry z horneho pohladu. Z fantasty ma napada tahovka heroes of might and magic, to je slusna pecka. Duhy diel som dlho hraval
Crusader som dal asi 10 rokov späť, X-COM volakde mám, ale nikdy mi to poriadne nešlo , Syndicate pozriem. Každopádne radšej by som ten pseudostredovek.HellAngel napísal:kebyze chces nieco trochu sci fi tak je toho viacej, napriklad crusader no remove, syndicate (velmi tazka hra), X-com. Vsetko hry z horneho pohladu. Z fantasty ma napada tahovka heroes of might and magic, to je slusna pecka. Duhy diel som dlho hraval
Díki
Thorne of Darkness
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=4021
- skupinka samurajov, taky diablo styl ale celkom dobre.
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=4021
- skupinka samurajov, taky diablo styl ale celkom dobre.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ty samurajovia vyzeraju zaujmavo. Teraz som si rozohral Diablo 1, to bol narez volakedy
jj, bolo to pekne...
tusim, ze to bolo prva RPG s ktorou som sa dostal do kontaktu
tusim, ze to bolo prva RPG s ktorou som sa dostal do kontaktu
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
klasika (underground) - Baldur's Gate I/II, Icewind Dale I/II (ako si uz spominal), Planescape: Torment, Neverwinter Nights 1/2, The Temple of Elemental Evil (opatchovany; fakt odporucam)
Gothic seria (solo RPG)
upiria tematika - Vampire: The Masquerade – Redemption
The Elder Scrolls seria (solo RPG?)
Might & Magic seria
postapokalypticka tematika - Fallout 1/2 (viem, ze nevyhovuje, no odporucam)
Star Wars tematika - KOTOR I/II (viem, ze nevyhovuje, no odporucam)
...viac ma momenalne nenapada
Gothic seria (solo RPG)
upiria tematika - Vampire: The Masquerade – Redemption
The Elder Scrolls seria (solo RPG?)
Might & Magic seria
postapokalypticka tematika - Fallout 1/2 (viem, ze nevyhovuje, no odporucam)
Star Wars tematika - KOTOR I/II (viem, ze nevyhovuje, no odporucam)
Každopádne dík za tip, jedna hra je rozhodne od pohľadu jasná voľba, hádam sa to voľakde bude dať ešte kúpiť...GASPi napísal:klasika (underground) - Baldur's Gate I/II párkrát prejdené, Icewind Dale I/II párkrát prejdené(ako si uz spominal), Planescape: Tormentprejdené, Neverwinter Nights 1/21 za sebou, 2 čiastočne, ale nerozbehnem ju teraz, The Temple of Elemental Evil (opatchovany; fakt odporucam) To bude ono
Gothic seria (solo RPG)ee
upiria tematika - Vampire: The Masquerade – Redemption hral som, nechytilo ma
The Elder Scrolls seria (solo RPG?) 1,2,3 prejdené, 4 nerozbehnem
Might & Magic seria niektoré hotové, na ostatné sa mi už nechce
postapokalypticka tematika - Fallout 1/2 (viem, ze nevyhovuje, no odporucam) nechytilo ma to za srdce, nesedí mi to
Star Wars tematika - KOTOR I/II (viem, ze nevyhovuje, no odporucam) možno nie je zlý nápad, asi časom zase rozbehnem jednotku
Might And Magic 1-2-3-4-5-6-7? (vlastne ... 3+)
Wizardry 7
Wizardry 7
lava, prava, lava, prava ...
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Arcanum - fantasy svet nieco ako fallout akurat su tam elfoavia a trpaslici, moc moc dobre
Heroes of Might & Magic 3 + clash of dragons, master of element a dalsicmi tusim 3 datadiskami
Temple of elemental evil nevim ci rozbehnes na takej masine + ta hra je strasna, sice asi najlepsie implementacia D&D aku som kedy zazil ale vdaka sialenym bugom (hra sa da prjist bez prejdenia 70% hry, zabitim asi len 250prisekami a mobami a hlavne max lvl 10? co sme v stredoveku?)
Heroes of Might & Magic 3 + clash of dragons, master of element a dalsicmi tusim 3 datadiskami
Temple of elemental evil nevim ci rozbehnes na takej masine + ta hra je strasna, sice asi najlepsie implementacia D&D aku som kedy zazil ale vdaka sialenym bugom (hra sa da prjist bez prejdenia 70% hry, zabitim asi len 250prisekami a mobami a hlavne max lvl 10? co sme v stredoveku?)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
na arcanum som zabudol, ale tiez mozem doporucit, je to skvela hra od tvorcou fallout
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Strasna hra? No nvm, podla mna vcelku dost dobra (popravde som ju hral uz velmi davno), iked je pravda, ze dost zabugovana, preto odporucam posledny community (neoficialny) patch.Memnon napísal:Temple of elemental evil nevim ci rozbehnes na takej masine + ta hra je strasna, sice asi najlepsie implementacia D&D aku som kedy zazil ale vdaka sialenym bugom (hra sa da prjist bez prejdenia 70% hry, zabitim asi len 250prisekami a mobami a hlavne max lvl 10? co sme v stredoveku?)
Dost podcenovana a nedocenena hra (urcite zato moze aj kopec bugov a velmi slaba reklama) .