-TAMY- napísal:no a to iste som aj ja powedal,,Nechcel som rypat, ale Metiu, to sa budete este len na zakladke ucit.. ako neber v zlom..

ale nad tym okolitym vzduchom som rozmyslal

tak uz tu teda skoncime to hadanie

-TAMY- napísal:no a to iste som aj ja powedal,,Nechcel som rypat, ale Metiu, to sa budete este len na zakladke ucit.. ako neber v zlom..
No neviem ci si to spravne pochopil, alebo mozno iba ja ti nerozumiem co tu splietas. Zamyslel si sa niekedy nad tym preco prudi tepelo z miesta A do miesta B? Je to gradientom teploty a teda aby mal ventilator zmysel musi ochladit tu cast pasivu na ktory fuka a znizenim teploty sa vlastne dosiahne to ze teplo od procaku je vedene v smere ku chladnejsej casti pasivu a nie NAOPAK!! A mimo to pri chladeni vzduchom teplotu okolia nemas sancu podliezt!bmw_case napísal::blind: @Metiu: Ty si robis z ludi srandu!!! Na procaku to je mozne. Lebo tam mas medeny abo hlnikovy pasiv a nan fuka ventilator.Vzduch sposobuje rychlejsi odvod tepla tym padom ofukovana cast by mala byt chladnejsia.No v skutocnosti to tak nieje lebo med/hlinik vinikAjuco vedu teplo a plati zakon zachovania energie.Cely pasiv"chce mat" vsade teplotu rovnaku tak vacsina tepla je sustredena na ofukovanu cast.Preto je vrch(ofukovana cast) teplejsia.Plati vsak ze o co je vrch teplejsi spodok je chladnejsi.Tak funguju aj tie j*** chladnicky do aut na 12V![]()
Skuste si pustit chladic procaku len tak naprazdno a zistite ze spodok bude mat okolo 10-12 stupnov a vrch asi 45.Aj to zavisi od teploty okolia. --CIZE TA SA DA PODLIEZT!!!!
Trosku kludni svoje prejavy OK?Metiu OJE**VA PRETOZE NA TOM DISKU NEMA PASIV.
BRACHO CHOD NEKAM AJ ZO SVOJIM DISKOM LEBO SAK TY MAS ASI V HLAVE NASR** INAC BY SI NETRIESKAL TAKE P***VINY!!!!:8O: