Ahojte večer som vypol notebook a ráno ho chcem pustiť a naskočila mi modrá smrť. Skúšal som diagnostický program win 7 čo má a nič nenašiel. Chyba mi naskočí vždy pri načítavaní loga windovsu. Vedeli by ste zistiť aká je to chyba? Alebo teda čo mám robiť s tým?
http://www.glowfoto.com/static_image/10 ... 5/glowfoto
modrá smrť na notebooku
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
modrá smrť na notebooku
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm
Re: modrá smrť na notebooku
no pravdepodobne hw zavada...
ale teoreticky by si mohol skusit startup repair co to zrobi . vloz tam windows cd a bootni z neho, tam uz to potom uvidis...
ale teoreticky by si mohol skusit startup repair co to zrobi . vloz tam windows cd a bootni z neho, tam uz to potom uvidis...
- kajo873
- Používateľ
kruci.. hmmm som asi týžden predtym robil testy cez HDtune a nenašlo žiadne cyhby a aj v healt bol i hodnoty vporiadku...
Včera okolo poobedia som robil s programom partition magic. USB klúč mi nejak zblbol a mal z 8gb len 2GB tak som to cez ten program znovu vytvoril novu particiu a pridelil mu menovku G.. nie som si vedomý že by som aj so systémovím diskom niečo robil. Mohlo by to srpaviť keby zruším menovku disku?
Včera okolo poobedia som robil s programom partition magic. USB klúč mi nejak zblbol a mal z 8gb len 2GB tak som to cez ten program znovu vytvoril novu particiu a pridelil mu menovku G.. nie som si vedomý že by som aj so systémovím diskom niečo robil. Mohlo by to srpaviť keby zruším menovku disku?
- kajo873
- Používateľ
to: valistar
Skúšal som aj startup repair a ten nič nenašiel, teda prebehol a robí to to isté...
Hmmm asi skúsim reinstall myslíte že to pomože?
Skúšal som aj startup repair a ten nič nenašiel, teda prebehol a robí to to isté...
Hmmm asi skúsim reinstall myslíte že to pomože?
ano, mohlo by. raz mi prisiel pc s podobnym problemom a tiez som nic nevyhutal len reinstal... a potom siel OK takze ziadna HW vada. vela stastia
Naco pouzivas taku "starinu"??? Na to si mozes fakt len ****** PC. Mozno by Ti pomohlo hirens, pustit ten mini win XP a cez spravu diskov nastavit menovky a "chkdsk /f"kajo873 napísal:kruci.. hmmm som asi týžden predtym robil testy cez HDtune a nenašlo žiadne cyhby a aj v healt bol i hodnoty vporiadku...
...teda, pokial to uz nemas reinstall