Hra - stredovek
Hra - stredovek
Caute
hladám nejakú hrú na štýl, luky, meče, kone, lesy, hrady, ale žiadna stratégia, niečo na štýl Robina Hooda
niečo z pohladu tretej osoby alebo aj FPS.
existuje niečo také novšie ? aby sa na to dalo aj pozerať ?
Ďakujem
hladám nejakú hrú na štýl, luky, meče, kone, lesy, hrady, ale žiadna stratégia, niečo na štýl Robina Hooda
niečo z pohladu tretej osoby alebo aj FPS.
existuje niečo také novšie ? aby sa na to dalo aj pozerať ?
Ďakujem
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Hra - stredovek
nieco westernove ako Call of Juarez nemoze byt ?
popripade Lord of the Rings: The Return of the King,Ghotic,Two Worlds 2
popripade Lord of the Rings: The Return of the King,Ghotic,Two Worlds 2
COJ som hral aj LOTR,
chcel by som niečo bez strelnych zbrani, a trochu realne, nie niečo ako WOW
prečítam si recku na Two wordls 2. diky za rychlu odpoveď ;-)
ak máte ešte nejake návrhy, kludne sa s nimi podeľte
chcel by som niečo bez strelnych zbrani, a trochu realne, nie niečo ako WOW
prečítam si recku na Two wordls 2. diky za rychlu odpoveď ;-)
ak máte ešte nejake návrhy, kludne sa s nimi podeľte
PS5 Slim
PS5 Slim
no z toho čo si popísal ma napadá The Elder Scrolls IV: Oblivion , to si ale už možno hral...
Spoiler: ukázať
mna napada jedna hra, kde bolo mozne:
jazdit na koni
behat peso
bolo cca 6 druhov zbrani -> jednorucky, obojrucky, piky, luky, kuse, ostepy...
k tomu samozrejme 10 druhov brnenia a stitov
... stit sa samozrejme pocas bitvy vedel pokazit ...
kazda zbran mala svoje + a -
pocas suboja clovek mal k dispozicii "armadu", rozdelenu na lucisnikov, pechotu a kavaleriu (niektore rasy mali dokonca aj lucisnikov na koni)
... pocet "jednotiek" v boji bol konfigurovatelny, pri 100 bojovnikoch (konfigurovatelne, default bol max 200, ale dalo sa to posunut v konfigoch az na 1000+) to uz bolo riadne rez-a-rubaj-do-krve ...
Samozrejme ak sa stretlo viac armad ... povedzme nepriatelska sumarne o 900 ludoch, vasa o 100 ludoch ... tak vo vysledku na mape bolo 100 bojovnikov, z toho 10 vasich ...
hra brala do uvahy take drobnosti ako pohyb hraca - takze pri machnuti obojrucnym mecom do protismeru (po-otocenim postavy) na beziaceho kona to vedelo dat v pohode +300% dmg, takze ste urvali kona ... a jazdec sa skotulal na zem a potom ste ho dorazili
nasledne tam bol aj nejaky ekonomicko/politicky model, kde bolo mozne obsadzovat dediny a hrady, obchodovat s domorodcami, plnit questy, podliezat sa velebnostiam, alebo sa odtrhnut a anektovat cely svet ...
nevyhody hry vsak boli:
monotonnost
nemala ziaden "ciel"
... a hlavne, nepamatam sa, ako sa to volalo
ale skusim este google, mozno si spomeniem
jazdit na koni
behat peso
bolo cca 6 druhov zbrani -> jednorucky, obojrucky, piky, luky, kuse, ostepy...
k tomu samozrejme 10 druhov brnenia a stitov
... stit sa samozrejme pocas bitvy vedel pokazit ...
kazda zbran mala svoje + a -
pocas suboja clovek mal k dispozicii "armadu", rozdelenu na lucisnikov, pechotu a kavaleriu (niektore rasy mali dokonca aj lucisnikov na koni)
... pocet "jednotiek" v boji bol konfigurovatelny, pri 100 bojovnikoch (konfigurovatelne, default bol max 200, ale dalo sa to posunut v konfigoch az na 1000+) to uz bolo riadne rez-a-rubaj-do-krve ...
Samozrejme ak sa stretlo viac armad ... povedzme nepriatelska sumarne o 900 ludoch, vasa o 100 ludoch ... tak vo vysledku na mape bolo 100 bojovnikov, z toho 10 vasich ...
hra brala do uvahy take drobnosti ako pohyb hraca - takze pri machnuti obojrucnym mecom do protismeru (po-otocenim postavy) na beziaceho kona to vedelo dat v pohode +300% dmg, takze ste urvali kona ... a jazdec sa skotulal na zem a potom ste ho dorazili
nasledne tam bol aj nejaky ekonomicko/politicky model, kde bolo mozne obsadzovat dediny a hrady, obchodovat s domorodcami, plnit questy, podliezat sa velebnostiam, alebo sa odtrhnut a anektovat cely svet ...
nevyhody hry vsak boli:
monotonnost
nemala ziaden "ciel"
... a hlavne, nepamatam sa, ako sa to volalo
ale skusim este google, mozno si spomeniem
lava, prava, lava, prava ...
super ... presne tak sa to volaloGASPi napísal:MOUNT & BLADE
lava, prava, lava, prava ...
to som minuly rok na Vianoce kupil brachovi a bol dost nadseny z toho
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
diky chalani vyzerá to dobre až na tú grafiku, ale aspoň mi to pôjde na NB
ak ešte poznáte dačo také dajte vedieť
ešteraz dik
// aj to oblivion vyzerá celkom dobre thx
// a ešte by som chcel poradiť nejakú stratégiu tiež takéhoto štýlu, reálnu, žiadna alebo veľmi málo mágie
ak ešte poznáte dačo také dajte vedieť
ešteraz dik
// aj to oblivion vyzerá celkom dobre thx
// a ešte by som chcel poradiť nejakú stratégiu tiež takéhoto štýlu, reálnu, žiadna alebo veľmi málo mágie
PS5 Slim
PS5 Slim
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
galen napísal:Strategia -> Stronghold Crusader
este by som pridal aj obycajny stronghold
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tak zalezi viest vojnu z takeho imperialneho hladiska a v krajsom kabate (Mediival)
alebo ci chces davat pozor ci ti urodu nezjedia zajace a ako daleko dat kravu od kozeluha (Stronghold)
alebo ci chces davat pozor ci ti urodu nezjedia zajace a ako daleko dat kravu od kozeluha (Stronghold)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP