Na windows 7 som si nainštaloval antivir avira free verziu. Po nainštalovaní si automaticky do seba naťahal nové aktualizácie. Teraz po pár mesiacoch pozorujem že sa neaktualizuje sám. Vždy to musím urobiť manuálne (keď si spomeniem).
Naťahá do seba niekoľko nových vecí a je to OK.
Prečo sa neaktualizuje sám? V nastaveniach mám zaškrtnuté automaticky - to som si už skontroloval.
Vaše skúsenosti?
Avira free a aktualizácia vírus. databázy
Re: Avira free a aktualizácia vírus. databázy
mne to ide normalne aj na W7 aj na Viste, aj na XP
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
nikdy som s aktualizaciou nemal problem tak neviem.
ale mohol by si skusit http://pc.sk/novinka/vysla-nova-verzia- ... microsoftu - je takisto free a podla netu ma este lepsie vysledky detekcie a velmi dobry vykon.
ale mohol by si skusit http://pc.sk/novinka/vysla-nova-verzia- ... microsoftu - je takisto free a podla netu ma este lepsie vysledky detekcie a velmi dobry vykon.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
podobnu skusenost mal jeden znamy. ten ale pouzival WinXP. pomohlo preinstalovanie.
Security Essentials som skúšal. Výsledky dobré, ale zdá sa mi že predsa len trošku viac zaťažuje systém ako avira. Preto mám radšej aviru.
Skúsim ju preinštalovať -hádam to pomôže.
Skúsim ju preinštalovať -hádam to pomôže.
pozrel by som sa i na firewall, ak nepomoze reinstall. Inak tiez mam MSSE a nezda sa mi zeby zatazoval system.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
starsia tema ale dam to tu aby to bolo pokope
dnes som nainstaloval novu verziu programu,ale pri instalacke bola hlaska ze mam odinstalovat zone alarm a spybot s&d aby nekolidovali s avirou,o tom som nevedel-mam ich naozaj odinstalovat?
dnes som nainstaloval novu verziu programu,ale pri instalacke bola hlaska ze mam odinstalovat zone alarm a spybot s&d aby nekolidovali s avirou,o tom som nevedel-mam ich naozaj odinstalovat?
Spoiler: ukázať
mne zahlasilo presne to iste, tak som sa nastval a vyhodil Aviru a dal MS essential. Inak, nemusel som instalovat novu Aviru ale reku skusim.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438