Caute, mam taky "mensi" problem s tymto "skvelym" routrom. Donedavna vsetko fungovalo ako hodinky, skoro ziadne problemy odkedy som presiel na Turbo 4 Solo od fialovych. Ale zdielam net so susedmi a dokopy je na tento router napojenych 6 PC na kabli a 3 cez wifi + 1 tlaciaren cez wifi a niekedy 2 telefony cez wifi(obcas). Ako som pisal vsetko bolo OK az sa jedneho krasneho dna rozodol ze neprideli IPcku taku aku ma zo svojho preddefinovaneho pola (je to klasika 192.168.1.2-192.168.1.99...ak sa to pokusim zmenit uz sa do routru nedostanem....to je dalsia zahada

) a nacital 192.168.2.2-192.168.2.99 comu vobec nechapem. Tak som ho parkrat restartol natvrdo, nastavil odznova, striedavo mi raz islo LAN a niekedy wifi, ale malokedy isli naraz. Proste chybili IPcky, nenacitalo ich atd...mal som strasne nervy na to a po niekolkych restartoch som sa rozhodol pre staticke. Nastavil som a zatial to ide. Ale tomu DHCPcku vobec nechapem preco to tak robi. Je to cas na reklamacku? Da mi T-com nahradny router pokial bude tento na reklamacii? Alebo sa mozem ist iba past?....