Ahojte
mam taký problém, vo winXP pri tomto postupe: klik na "Tento počítač - HDD - akýkoľvek adresár na disku" mi spadne explorer = vypíše tabuľku "odoslať chybovú hlášku microsoftu" a po stlačení OK sa vypne a zapne explorer (na chvilu zmizne spodná lišta a všetky okná sa zatvoria)
Postup ktorý som urobil:
1.Odinštalovanie skoro všetkého...
2.NOD kontrola vírusov - nájdené: nič
3.Norton utilities - vyčistenie registrov
4.Combofix - najnovšia verzia.
Po reštarte mám znova rovnaký problém, ale ešte som si všimol, že pri snahe zmeniť nejaké systémové nastavenia (napr. veľkosť virtuálnej pamäte) mi vypíše hlášku, že nemám administrátorské práva, napriek tomu že som adminom (iba jeden účet používam).
Ak vás napadá akýkoľvek software na rýchle opravenie systému, okrem programu FORMAT.exe, budem Vám vďačný! Vďaka!
(PS Dúfam že som trafil fórum na takéto otázky...ak nie, prepáčte)
WinXP explorer problém! HEELP!
Re: WinXP explorer problém! HEELP!
skus ci ti tu istu chybu robi aj v nudzovom rezime..
dalej otazka, mas nastavene automaticke aktualizacie? (dufam ze nie)
ktoru verziu internet exploreru mas / skus rozne verzie
odporucam reinstal winu XP s SP2, hned vypnut automaticke aktualizacie a bezat na tom ... a ak ti to robi hned od instalacie, tak pomoze uz len to, ze hodis disk do inej masiny, zalohujes potrebne veci a odstranit particiu, najlepsie pouzit low level format a nanovo preformatovat.. a chyba by sa zobrazit nemala no toto fakt len v krajnom pripade
dalsia vec ... preco nepouzivas total commander?
exsistuje zivot bez total commandera?
dalej otazka, mas nastavene automaticke aktualizacie? (dufam ze nie)
ktoru verziu internet exploreru mas / skus rozne verzie
odporucam reinstal winu XP s SP2, hned vypnut automaticke aktualizacie a bezat na tom ... a ak ti to robi hned od instalacie, tak pomoze uz len to, ze hodis disk do inej masiny, zalohujes potrebne veci a odstranit particiu, najlepsie pouzit low level format a nanovo preformatovat.. a chyba by sa zobrazit nemala no toto fakt len v krajnom pripade
dalsia vec ... preco nepouzivas total commander?
exsistuje zivot bez total commandera?
Spoiler: ukázať