Caute, neviem ci som to dal do spravnej rubriky, ale chcem Vas poprosit o pomoc s nastavenim S3 suspend modu. Doska ho podporuje (vid podpis), ibaze sa z neho PC nevie prebrat
Aby som bol presny, z cca 20 pokusov sa to 1-2 krat podari. Vsetko sa rozbehne (zdroj, vetraky, zda sa mi ze aj HDD), ibaze do ciernej obrazovky
Skusal som v BIOSe nastavit aj rozne varianty resetu GPU biosu po suspende, nic nepomaha...
Stve ma to dost, pretoze mam zmerane ze v S3 mode PC nic nespotrebovava, a pritom je to X-krat rychlejsia varianta ako zakazdym bootovat a vypinat PC.
Dakujem za tipy a rady.
PC sa nepreberie z S3 suspend modu
PC sa nepreberie z S3 suspend modu
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: PC sa nepreberie z S3 suspend modu
skusil si reset alebo flash bios ?
ja mam tiez S3 a fici to, aj ked to nepouzivam kôli rozladeniu ovladania vetrakov...
ja mam tiez S3 a fici to, aj ked to nepouzivam kôli rozladeniu ovladania vetrakov...
Re: PC sa nepreberie z S3 suspend modu
mano8 - mozem sa pozriet po poslednej verzii Biosu, teraz mam upraveny "OC" Bios, ktory odomkol viacero funkcii. Pozrem aky je aktualny official, testnem a uvidim. Ak nepomoze, flashnem naspat tento, som s nim spokojny, az na ten suspend Osobne si ale myslim, ze problem bude na strane grafiky, resp. ich ovladacov...
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať