dreveny case
dreveny case
akurat si idem dat stare PC do obycajnej krabice z dreva aa chcel by som vediet:
1. nevyhody
2. vyhody
za komentare diky moc aale radsej by som chcel dake tie klady :roll:
1. nevyhody
2. vyhody
za komentare diky moc aale radsej by som chcel dake tie klady :roll:
- Lubitel
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Nov, 2005, 20:00
vyhoda je jednoducho vyzor.
ten ti vyvazi vsetky nevyhody ako napriklad vaha
s premyslenym chladenim sa da urobit super vec a ked pohladas na nete, tak par fotiek aj najdes.
Napriklad na pretaktovanie CZ je clanok od Vlastika. ten to ma super premakane a absolutne nepocutelne. ma iba jeden vetrak pre istotu, ale nezapina ho. iba obcas na nizke otacky.
ten ti vyvazi vsetky nevyhody ako napriklad vaha
s premyslenym chladenim sa da urobit super vec a ked pohladas na nete, tak par fotiek aj najdes.
Napriklad na pretaktovanie CZ je clanok od Vlastika. ten to ma super premakane a absolutne nepocutelne. ma iba jeden vetrak pre istotu, ale nezapina ho. iba obcas na nizke otacky.
- UFO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Mar, 2005, 20:00
Nevyhoda mozno aj to, ze teplota v skrini bude trosku vyssia, ale netvrdim to na 100%. A ak dobre odvetras, tak nebude problem.
Myslim, ze medzi vyhody by mohlo patrit aj to, ze drevena konstrukcia bude prenasat vibracie (z diskov, pripadne fanov) menej ako ocelova.
Tu mas nieco na inspiraciu
To Lubitel: Myslel si tuto case?
Myslim, ze medzi vyhody by mohlo patrit aj to, ze drevena konstrukcia bude prenasat vibracie (z diskov, pripadne fanov) menej ako ocelova.
Tu mas nieco na inspiraciu
To Lubitel: Myslel si tuto case?
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
mas prevdu, nestraca sa v plechvej skrinke teplo, ale odovzdava svoje teplo kovu z ktoreho je skrinka robena, a tak pri identickych podmienkach je v drevennej skrinke vacsie teplo ako v kovovej....kedze kov je lepsi tepelny vodic ako drevo
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
jediny problem pri robeni casu s zdreva ktory som nakonec zavrhol a hoc som stolar tak bol nim jak vyriesit mechaniky, totiz secko sa da drevom prekrych, hoicjaky otvor hocikde vyrobit, ale tak presne vyrobit otvor na dvierka tak to nie. to chce bud vaznu ruku, kopu skusenosti alebo zariadenie, ktore u nas bohuzial neni.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
hmm..a co tak si to rozmerat a nakreslit si to povedzme o 2mm vacsie aby bola rezerva..potom vrtackou porobit dookola diery a uz len pilnikom zarovnat...to idem robit ja tak to snad pojdejararak napísal:jediny problem pri robeni casu s zdreva ktory som nakonec zavrhol a hoc som stolar tak bol nim jak vyriesit mechaniky, totiz secko sa da drevom prekrych, hoicjaky otvor hocikde vyrobit, ale tak presne vyrobit otvor na dvierka tak to nie. to chce bud vaznu ruku, kopu skusenosti alebo zariadenie, ktore u nas bohuzial neni.
- Lubitel
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Nov, 2005, 20:00
Skrat - presne o tom som hovoril o com ty, ale tak ako si myslis to nefunguje.
to ze by sa teblo v case odovzadavalo zo vzduchu do plechu case a potom von je blbost. to moze byt 1 percento rozdiel. vzduch musi jednoducho von pomocou vetrakov. pre to v drevenej skrinke nie je rozdiel teplot pri rovnakom prechode vzduchu ako v plechovej.
tot som k tomu chcel.
jararak - mechaniky sa daju riesit uplne jednoducho obycajnym stealth modom. das jednoducho dosticku velkosti mechaniky, pripevnis ju pruzne, aby doska pri stlaceni na spravnom mieste narazila na tlacidlo otvarania. ja to mam takto:
to ze by sa teblo v case odovzadavalo zo vzduchu do plechu case a potom von je blbost. to moze byt 1 percento rozdiel. vzduch musi jednoducho von pomocou vetrakov. pre to v drevenej skrinke nie je rozdiel teplot pri rovnakom prechode vzduchu ako v plechovej.
tot som k tomu chcel.
jararak - mechaniky sa daju riesit uplne jednoducho obycajnym stealth modom. das jednoducho dosticku velkosti mechaniky, pripevnis ju pruzne, aby doska pri stlaceni na spravnom mieste narazila na tlacidlo otvarania. ja to mam takto: