caute vsetci. Mam problem s tymto medemom pre dsl. Budem vDacny za kazdu radu.
Prvy krat som ho nainstaloval bez problemov podla manualu (postup zrozumitelny). Po chvylke pripojenia mi zacal primàzat comp. Odinstaloval som ho a spravil na novo (format disk atD) Uz to bolo potrbne. Uz sa mi viac nepodaril nainstalovat. Pri vyzve pripojit modem (pri instalacii) mi zamrzne a nepohne Dalej. Zavireny nieje, ovladace na zvukovku a ine su aktualne, na zakladnej doske v biose mam vypnuty modem, Win SP2 mam.
Dik za rady.
Vigor 318
Vigor 318
Praveze mi bolo poradene ze by mal byt na doske (ak ho doska ma) vypnuty aby nedoslo ku konfliktu-TAMY- napísal:Skus zapat v biose modem a reinstalni win,, mas zle nahrany win.. vitaj v klube..
Athlon 64 3200; Chladi? Thermaltake pasív Asus A8N SLI;zdroj Thermaltake 500W,DDR RAM 400MHz 1024;MSI 6600GT TD128E ;DVDRW Toshiba SD-R5112 , DVDRW Pioner DVR 108;Maxtor Sata 200GB 2x;
Pouzi najnovsie drivre pretoze tie na cd, ktore su tam prilozenu su nanic, Ja som mal problem s tymi co som dostal a instaloval som to aj na 7 krat pokial sa to rozbehlo, ale z novymi uz nie je problem hned na prvykrat vsetko funguje system winxp+sp2.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland