Mučo Mačo napísal:ja som vcera dostal do feara vraj C4 + 2x shotgun a padol on nevem cim to bolo ze som prezil..mozno tym mojim blbym pingom
potom mi posun ten cheat pojdeme na poly
Mučo Mačo napísal:ja som vcera dostal do feara vraj C4 + 2x shotgun a padol on nevem cim to bolo ze som prezil..mozno tym mojim blbym pingom
zaujimave, mne to robilo po OC karty. skus preinstalovat hru...mikeko napísal:Zdravim
Vcera som zacal mat problem z BC2 a to ze asi po 2 minutach hrania mi zacne blikat cely obraz na bielo cierno a cela je nehratelna, ked altabnem do windowsu tak mi to hodi warning ze drivery prestali pracovat ale boli uspesne obnovene ale mne to nepomoze, dalej je hra nehratelna.
PC: AMD phenom 9850, 4 GB RAM a Sapphire 4850 (nepretaktovana) a windows 7 32 bit
ovladace najnovsie aj Bios a aj kra updatenuta
Preto nechodim na ceske a slovenske servre!pepo30 napísal:Včera som si po dlhšom čase zahral na Bobici.cz, ale poviem že tolko manikov to tam vykoplo za tých !pár" hodín za všelijaké gamehacky a aimboty, že to som snád cele obdoboe čo to hrám nezažil dokopy... Pomaly každú minutu 2-3 hráčov vykoplo... Boha jeho čo z toho tí debili majú???? Veď by ma to ani nebavilo takto hrať...