Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
ani ja tam nie som - nick valistar. aj ked posledne tyzdne nemam moc casu na to... 
- hulo92
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
server poznam, dost casto hram, dobry serverzombikusp napísal:zdravím
vidím že je tu celkom dosť hračov bc2
mám vlastný server, pridte niekedy zahrat.
http://svk-army.eu/
mozme niekedy aj moc clan vs pc.sk comunity
Nick: Mp3k
všetky requesty pekne Snake-ovi písaťzodiaq napísal:Jop treba sa dohodnut s najaktivnejsim modom v tejto sekcii nech sa to nejak zosumarizuje.
Z0dIaQ_swk
Zet nula de Iííí a Q _ swk
// done, nabudúce ale píšte requesty v tvare:
nick vo fóre - nick v hre
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
jedno starsie
- jackhammer
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
dnes sa mi stalo ze ma dal T-90 na jeden zasah ked som bol v Abramsovi a hned na to druha podivnost,zasa moj tank zniceny s T-90 ale v killcam ten frajer behal kdesi po poli,wtf?
najs video r.b.
najs video r.b.
Spoiler: ukázať
- Endy
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
-
zombikusp
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
mne sa stala tiez podivna vec... dostal som na jednu ranu z toho stationara KORNET-AT, bol som v T-90 a mal som 100% ...
a ta raketa dokonca letele za mna, lebo som mal pohlad z tretej osoby a som ju pekne videl ako je za mnou čiže to chytlo ešte moj hitbox ktory beži za mnou
inak ak chcete davať na 1-2 rany tak strelajte hlavne na pásy vozidiel (kolesa), do zadnej časti, a do otačavej časti na ktorej je hlaveň...
napr. raz sa mi podarilo trafiť Bradley-ho na jednu ranu s M136-AT4, ak som ho trafil kusok od hlavne, ale musel mať aspoň 95 a menej, lebo som to skúšal a stále ostalo aspoň 5%
inak nestači len dobre umiestniť strelo, ale mať aj patričné vylepšenie, ja používam ako SPEC3 vylepšenie v WARHD
a na raketomety ako SPEC2 - EXPLMK2 - ale to nepouzivam casto, ja si najcastejsie davam MGNM AM

a ta raketa dokonca letele za mna, lebo som mal pohlad z tretej osoby a som ju pekne videl ako je za mnou čiže to chytlo ešte moj hitbox ktory beži za mnou
inak ak chcete davať na 1-2 rany tak strelajte hlavne na pásy vozidiel (kolesa), do zadnej časti, a do otačavej časti na ktorej je hlaveň...
napr. raz sa mi podarilo trafiť Bradley-ho na jednu ranu s M136-AT4, ak som ho trafil kusok od hlavne, ale musel mať aspoň 95 a menej, lebo som to skúšal a stále ostalo aspoň 5%
inak nestači len dobre umiestniť strelo, ale mať aj patričné vylepšenie, ja používam ako SPEC3 vylepšenie v WARHD
a na raketomety ako SPEC2 - EXPLMK2 - ale to nepouzivam casto, ja si najcastejsie davam MGNM AM
Ako spomina zombikusp su rozne vylepsenia ..vyssia ucinnost zbrane atd .. no ked ma zas schytavajuci tank + armor tak sa to zas vyrovnava ..no kombinacii je viecero takze zalezi podla situacie ..Endy napísal:mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
Stacionárne AT vie zničiť tank 1 strelou. Otázka je, či pozná weak spot T-90/Abramsu.
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja nepoznam,hovor 
- zodiaq
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Oni majuá nejake slabe miesta ? :O
[server] MSI MAG Z390 Tomahawk, i5 9400, Mugen MAX, Fury 4x8GB 3200, MSI RTX2070 8GB Gaming Z, SN5000S 1TB, 5TB WB Blue, Supremo L2 550W, Meshify S2, P14s redux (intake 3x800, outtake 1x1500)
[HTPC] AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
PS5 Slim 1TB + 2TB Samsung 990 Pro, Poco X6 5G 256GB/12GB
[HTPC] AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
PS5 Slim 1TB + 2TB Samsung 990 Pro, Poco X6 5G 256GB/12GB
Nezabudnite ze je dolezite pod akym uholom a kde tank trafite (A tank reads 1000 combined direct and blast damage...). Ak mam Warhead tak zboku alebo zozadu dam tank na 2 rany ak ho trafim pod spravnym uhlomFEAR napísal:Ako spomina zombikusp su rozne vylepsenia ..vyssia ucinnost zbrane atd .. no ked ma zas schytavajuci tank + armor tak sa to zas vyrovnava ..no kombinacii je viecero takze zalezi podla situacie ..Endy napísal:mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
do pasov zboku bere dost som si vsimol
Dnes mi po dlhšej dobe "spadla" hra na totalku do winu...