Crysis 2
Re: Crysis 2
Fajn utilita pre zmenu viacerych veci, od ovladania, grafiky (blur, AF...), ci zrusenie intro videi.
http://rush-zone.com/media/downloads.ht ... =12&cid=11
http://rush-zone.com/media/downloads.ht ... =12&cid=11
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
FOV nechaj tak ako je, skusim to trocha opisat, je to taky efekt ako ked sa pozries na krizovatku, kde nevidis za roh tak je tam vypukle zrkadlo, prakticky mas vacsi zorny uhol ako vidis volnym okom... pouzivaju to niektory hraci, no mna stoho skor boli hlava...
tu mas ktomu nejake video pre lepsie pochopenie
je to z battlefieldu ale to nevadi
to UseEdge AA bude vyhladzovanie hran na hranach, to si mozes zapnut
tu mas ktomu nejake video pre lepsie pochopenie
je to z battlefieldu ale to nevadi
to UseEdge AA bude vyhladzovanie hran na hranach, to si mozes zapnut
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
to neviem mne sa to nestalo, skusaj to dokola, ja som mal problem len ked som sa chcel napojit na server, tiez som milion krat skusal az sa obcas napoji...
ehm par stran dozadu...
GTX 480 napísal:...v brlohu, maju to tam za 39,99€ v limited edition a bad company 2 zadarmo k tomu, tak to neni az taky zly deal
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Skúšam stále a nič.Endy napísal:to neviem mne sa to nestalo, skusaj to dokola, ja som mal problem len ked som sa chcel napojit na server, tiez som milion krat skusal az sa obcas napoji...
Napr. predvčerom išlo v pohode, ale včera a dnes už nie.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
zatial to tu kupuje zatial len ty ta hra nema daleko od CSka, len tupa bezducha strielacka. akurat ze to ma wuaaaaaaaaaaa grafiku, ktoru som zatial nevidelSUBOSVK napísal:
ked nakupime mohli by sme zahrat na nejakom SVK servery
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
asi tak
ale tak c2 si najde vela priaznivcov ktorych pobavy
ale tak c2 si najde vela priaznivcov ktorych pobavy
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
ja to tiez uz mam nejakych par dni predobjednane...kym vyjde Duke, tak budem drvit Crysis 2, hlavne ma zaujima pribeh, btw viete preco sa Prophet zastrelil v tom trailery? (btw ja viem )hulo92 napísal:zatial to tu kupuje zatial len ty ta hra nema daleko od CSka, len tupa bezducha strielacka. akurat ze to ma wuaaaaaaaaaaa grafiku, ktoru som zatial nevidelSUBOSVK napísal:
ked nakupime mohli by sme zahrat na nejakom SVK servery
Podľa mňa multiplayer jednotky bol lepší, toto je proste prerobené CoD, v jednotke bola akcia, veľa hráčov, poriadna technika, každý si prišiel na svoje.
GTX 480: pri dlhšom premýšľaní to tento trailer vysvetluje:
btw, perfektná hudba, do hry ma dostalov bete práve hudobné spracovanie
GTX 480: pri dlhšom premýšľaní to tento trailer vysvetluje:
btw, perfektná hudba, do hry ma dostalov bete práve hudobné spracovanie
We'll bang, ok?