msi digivox slim hd - problem s ovladanim

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
matelkoxxl
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00

msi digivox slim hd - problem s ovladanim

Príspevok od používateľa matelkoxxl »

nazdar.
dnes som vyhral v tombole tuto somarinku a skusal som ju nahodit na notas toshiba s win 7 64bit. ovladace mi nahodilo v poriadku, nainstaloval som aj ten prilozeny soft arcmedia ci ako sa vola, programy mi naslo zatial iba markizu,joj,stv 1 a 2. vsetko bezi akurat neviem spojazdnit na tom to prilozene dialkove. v manuali pisu nieco o kontrolke,ktora by mala svietit, ale na tom tuneri nic nevidim. vidno tam zvrchu taku malu diodku,ale nesvieti. ovladac ma novu baterku, takze tam problem asi nebude. a este horsie je to, ze po spusteni toho programu na sledovanie telky a naslednom vypnuti mi zblbne totalne myska. napr. v total commanderi mi lave tlacidlo oznacuje vsetky subory od vrchu az po ten na ktory kliknem, tak isto v prieskumniku oznaci vsetky subory a nedaju sa otvorit. neviete mi poradit co s tym? skusal som reinstalaciu ovladacov, aj mysky aj tuneru a nic...
diky
Spoiler: ukázať
DESK - A64 Venice 3000+ @ 4100+ (2,61 GHz) + TT Big Typhoon + Xilence Pro Fan XPF 120L Blue Led | MSI K8Neo4 FI nForce4 Ultra + Zalman ZM-NB47J | 2 x 1 GB Kingston HyperX 400MHz @ 475MHz 1T| Leadtek GF 6600GT (570/1140) + Zalman VF700AlCu Led | WDC 500GB Sata2 @ TT Hardcano14 + WDC 200GB Sata2 | LG GSA4167B | Fortron Blue Storm 500W | AC Fan3 , Xilence Pro Fan XPF 120 | Creative I-Trigue 3330
BOOK - Asus K53SV (SX582V) - 15,6" HD, Core i5-2430M (2,4 GHz), 8 GB Ram, GeForce GT 540M with CUDA 1GB, Samsung 850 EVO SSD 250GB + WDC 640GB
mackooo

Re: msi digivox slim hd - problem s ovladanim

Príspevok od používateľa mackooo »

Čauko :)
že si bol na MSI roadshow?
Ja som tiež dostal tento Tuner, mne narozdiel od teba ten soft nerobí bordel s myšou a pod., no ten ovladač mi tiež nejde.
skúšal som meniť i batériu, i keď pôvodná je OK - ovládač vysiela infra, takže ovladač je tiež OK.
Problémom bude asi to, že rozdávali vyradené kusy, čiže chyba je v tom príjmači na USB (vyzerá ako diódka).
Ak by som sa náhodou mýlil, tak budem samozrejme rád, ak by niekto napísal, kde by mohla byť ešte chyba :)

Edit: ešte som sa ťa zabudol spýtať, či ti funguje rádio, lebo mne nie :D takže asi fakt to budú chybné kusy ...
Používateľov profilový obrázok
matelkoxxl
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00

Re: msi digivox slim hd - problem s ovladanim

Príspevok od používateľa matelkoxxl »

jo uhadol si,bol som na to v kosiciach :)
radio som tiez nespojazdnil, ani v tom prilozenom softe, ani vo win media center.
inac nasiel som na niektorych forach podobne problemy a ze vraj je to iba chyba ovladacov, takze vo win 7 64 bit to nefunguje nikomu. snad vydaju novsie s podporou 64 bit.
dufam, ze to fakt nebudu nejake vyradene nefunkcne kusy, lebo telka ide v pohode...
a k tej myske, nakoniec sa mi to podarilo nejako vyriesit preinstalovanim original ovladacov od genius-u.

edit: huraaa, tak sa mi konecne podarilo vygooglit funkcne ovladace pre win 7 64 bit! a dialkove konecne funguje ako ma! tu je odkaz na stiahnutie celeho obsahu cd s drivermi - http://nl.msi.eu/accessories/msi-digivo ... rivers.zip
Spoiler: ukázať
DESK - A64 Venice 3000+ @ 4100+ (2,61 GHz) + TT Big Typhoon + Xilence Pro Fan XPF 120L Blue Led | MSI K8Neo4 FI nForce4 Ultra + Zalman ZM-NB47J | 2 x 1 GB Kingston HyperX 400MHz @ 475MHz 1T| Leadtek GF 6600GT (570/1140) + Zalman VF700AlCu Led | WDC 500GB Sata2 @ TT Hardcano14 + WDC 200GB Sata2 | LG GSA4167B | Fortron Blue Storm 500W | AC Fan3 , Xilence Pro Fan XPF 120 | Creative I-Trigue 3330
BOOK - Asus K53SV (SX582V) - 15,6" HD, Core i5-2430M (2,4 GHz), 8 GB Ram, GeForce GT 540M with CUDA 1GB, Samsung 850 EVO SSD 250GB + WDC 640GB

Návrat na "Hardware všeobecne"