nazdar.
dnes som vyhral v tombole tuto somarinku a skusal som ju nahodit na notas toshiba s win 7 64bit. ovladace mi nahodilo v poriadku, nainstaloval som aj ten prilozeny soft arcmedia ci ako sa vola, programy mi naslo zatial iba markizu,joj,stv 1 a 2. vsetko bezi akurat neviem spojazdnit na tom to prilozene dialkove. v manuali pisu nieco o kontrolke,ktora by mala svietit, ale na tom tuneri nic nevidim. vidno tam zvrchu taku malu diodku,ale nesvieti. ovladac ma novu baterku, takze tam problem asi nebude. a este horsie je to, ze po spusteni toho programu na sledovanie telky a naslednom vypnuti mi zblbne totalne myska. napr. v total commanderi mi lave tlacidlo oznacuje vsetky subory od vrchu az po ten na ktory kliknem, tak isto v prieskumniku oznaci vsetky subory a nedaju sa otvorit. neviete mi poradit co s tym? skusal som reinstalaciu ovladacov, aj mysky aj tuneru a nic...
diky
msi digivox slim hd - problem s ovladanim
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Re: msi digivox slim hd - problem s ovladanim
Čauko
že si bol na MSI roadshow?
Ja som tiež dostal tento Tuner, mne narozdiel od teba ten soft nerobí bordel s myšou a pod., no ten ovladač mi tiež nejde.
skúšal som meniť i batériu, i keď pôvodná je OK - ovládač vysiela infra, takže ovladač je tiež OK.
Problémom bude asi to, že rozdávali vyradené kusy, čiže chyba je v tom príjmači na USB (vyzerá ako diódka).
Ak by som sa náhodou mýlil, tak budem samozrejme rád, ak by niekto napísal, kde by mohla byť ešte chyba
Edit: ešte som sa ťa zabudol spýtať, či ti funguje rádio, lebo mne nie takže asi fakt to budú chybné kusy ...
že si bol na MSI roadshow?
Ja som tiež dostal tento Tuner, mne narozdiel od teba ten soft nerobí bordel s myšou a pod., no ten ovladač mi tiež nejde.
skúšal som meniť i batériu, i keď pôvodná je OK - ovládač vysiela infra, takže ovladač je tiež OK.
Problémom bude asi to, že rozdávali vyradené kusy, čiže chyba je v tom príjmači na USB (vyzerá ako diódka).
Ak by som sa náhodou mýlil, tak budem samozrejme rád, ak by niekto napísal, kde by mohla byť ešte chyba
Edit: ešte som sa ťa zabudol spýtať, či ti funguje rádio, lebo mne nie takže asi fakt to budú chybné kusy ...
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Re: msi digivox slim hd - problem s ovladanim
jo uhadol si,bol som na to v kosiciach
radio som tiez nespojazdnil, ani v tom prilozenom softe, ani vo win media center.
inac nasiel som na niektorych forach podobne problemy a ze vraj je to iba chyba ovladacov, takze vo win 7 64 bit to nefunguje nikomu. snad vydaju novsie s podporou 64 bit.
dufam, ze to fakt nebudu nejake vyradene nefunkcne kusy, lebo telka ide v pohode...
a k tej myske, nakoniec sa mi to podarilo nejako vyriesit preinstalovanim original ovladacov od genius-u.
edit: huraaa, tak sa mi konecne podarilo vygooglit funkcne ovladace pre win 7 64 bit! a dialkove konecne funguje ako ma! tu je odkaz na stiahnutie celeho obsahu cd s drivermi - http://nl.msi.eu/accessories/msi-digivo ... rivers.zip
radio som tiez nespojazdnil, ani v tom prilozenom softe, ani vo win media center.
inac nasiel som na niektorych forach podobne problemy a ze vraj je to iba chyba ovladacov, takze vo win 7 64 bit to nefunguje nikomu. snad vydaju novsie s podporou 64 bit.
dufam, ze to fakt nebudu nejake vyradene nefunkcne kusy, lebo telka ide v pohode...
a k tej myske, nakoniec sa mi to podarilo nejako vyriesit preinstalovanim original ovladacov od genius-u.
edit: huraaa, tak sa mi konecne podarilo vygooglit funkcne ovladace pre win 7 64 bit! a dialkove konecne funguje ako ma! tu je odkaz na stiahnutie celeho obsahu cd s drivermi - http://nl.msi.eu/accessories/msi-digivo ... rivers.zip
Spoiler: ukázať