Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
áno, mne to robí tiež, akoby sa po prvom za zoomovaní oddialila scéna.
Inak co sa tyka helikopter, mna fascinuju hraci, ktori do toho naskacu a doletia na miesto kam chcu, tam zoskocia a heli nechaju padnut. Pritom by heli mohla porobit riadne skody.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
a co mas robit,ked mas v squade idiotov sniperov co su 5 kilometrov od miesta vlajky..hlavne taky heavy metal..tam je to utrpenie niekedy aj v tanku sa trieskat 5 minut
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
treba si zvyknut. specialne na heavy metale su experti s ktorymi sa vozim v tanku, vystupim, aby som ho opravil, on pocka a po oprave mi utecie detto vrtulnik, pristanem si na zakladnu aby som si ho dal do poriadku a niekto mi tam bezchrbtovo naskoci a uleti, len aby o 50 metrov dalej padol.
ceresnickou bol naposledy jeden na atacame. v scoreborade prvy. zacalo sa nove kolo a spawnol som sa hned pri vrtulniku, tak som si nastupil, pockal na gunnera a odlietam prec. no a tento tipek sa rozhodol, ze jemu nikto helinu brat nebude a bezchrbtovo ma zostrelil.
co ma uplne vytaca su tankisti, ktori sa postavia kdesi na koniec mapy, a bitku nechaju odbojovat pesiakov, to mi rozum neberie, ze co to je za taktiku. z takej dialky predsa nevidi a netrafi nic.
ceresnickou bol naposledy jeden na atacame. v scoreborade prvy. zacalo sa nove kolo a spawnol som sa hned pri vrtulniku, tak som si nastupil, pockal na gunnera a odlietam prec. no a tento tipek sa rozhodol, ze jemu nikto helinu brat nebude a bezchrbtovo ma zostrelil.
co ma uplne vytaca su tankisti, ktori sa postavia kdesi na koniec mapy, a bitku nechaju odbojovat pesiakov, to mi rozum neberie, ze co to je za taktiku. z takej dialky predsa nevidi a netrafi nic.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
kebyze mna zostreli vlastny len preto ze chce byt prvy v tabulke ,tak by som si schvalne pockal furt na baze a neodletel by ani raz
presne to robím ja, ak to raz schytám od vlastného tak ten chlapec dolietal. CG+AA a vrtulnik pada po pár metroch
co popisujes vsetko som mal moznost zazit ... zosadnem opravujem tipek naskoci odlieta ... sadnem odlietam tipek domna peckuje z vlastnej protileteckej ..
co sa tyka
co sa tyka
ver ze to nieje celkom pravda ... minule atacama .. sadam do hely vznesiem sa 1m a puk.... tank ... pozicia ..nepriatelova baza trosku mimo v piesku .. oni si proste daju tu namahu a zistia si kde sa postavi, kolko nadmieri a proste je to ten najveksy boss .. teda ko.ot som chcel povedat .. neriesitelna situacia ked tam nieje a to tam nieje normaly admin tak si uz v podstate nezalietas .. lebo ten ko.ot tam proste bude stat aj 15min a robit to furt ..killswitch napísal:. z takej dialky predsa nevidi a netrafi nic.
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
presne takto ako opisujes sa nicia prve dva M comy na mapke Africa Harbor (attaceri) tanky sa rozmiestnia uz vedia kde a par striel a veselo pokracuju z 99-100 ticetmi na dalsiu bazu nehoraznost, pripominam ze tito tipkovia sadaju len do tankov a hraju dokola jednu a tu istu mapu na body to je fakt umenie a robi to aj tu jeden s fora uz poletel z mojho friend listu, ale na inej mape bohuzial nevedia zabit ani len s CG-cka na 10 metrov.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/bassgeberator/
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/bassgeberator/
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
daj nick, ma to zaujima
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
to nie, sak expert si sam vstupi do svedomia, staci si pozriet jeho statistiku alá skore za tanky,ale akoze ja to neosudzujem ak je niekoho herny styl toto, tak dokazem aj ja to ze si dam za ulohu vyliest na kopec a permanentne pustat mortar na spawn tankov na tej mape, co nieje vobec nic tazke. staci si nacasovat ako sa rodia tanky.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
nie je nejaky rozumnejsi sposob ako si vsetkych z prveho postu pridat do priatelov ako ich po jednom tukat a hladat a nasledne pridat?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
myslim si ze nieje, ale zmesti sa ti ich tam asi 14 neviem presne, tak to nemas az tak vela roboty
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
A takisto aj favorite serverov, minule som si pridaval vietnam servery a ze preco mi to nejde, limit 20
Prečo nedali limit aspoň 32 alebo 64 mi nie je dodnes jasné. Limit 20 pre zoznam priateľov/obľúbených serverov je jednoducho fail.
s pozdravom, crux.