Neviem cim to je, ale aj Programy ako PSPad a aj DevC++ su pisane v Delphi

Zasadne nesuhlasimScorp napísal: ine jazyky,,, javanapis v nej nieco a cakaj, kym to padne :blind:
Staci si stiahnut MySQL. Je k tomu pribalene aj C API spolu s dokumentaciou a dokonca aj C++ API (co bude zrejme len zabalene C API), ale k tomu som nenasiel dokumentaciu. Inac to je podobne ako PHP API.Scorp napísal: btw, ma napada, islo by nielen teoreticky ale aj prakticky dat dokopy c++ a mysql?
Neviem cim si to kompiloval, ale zrejme ide o to ze si to skompiloval s DEBUG nastavenim. Vtedy si kompiler do programu zahrna aj vsetky casti kodu podmienene makrom _DEBUG (v MSVS), aj ked v tvojom kode povedzme take nemas, ale ked si pozries zdrojaky fukcii, ktore v nom pouzivas, tak ich je tam hodne. Takisto niektore makra su podmienene definovanim _DEBUG, napr. _ASSERTE, rovanko si kompiler pri debug nastaveni generuje a do .exe uklada aj rozne debug info ap. A este by to mohlo byt v obmedzenej miere sposobene pouzivanim (nadmernym) velkych makier.A vsimol som si ze mam 5kB zdrojak a jako ho dam kompilovat, ta ma zrazu 550kB, ci je to normalne, bo vecsinou ma byt zdrojak vecsi ako potom skompilovany subor...