Externy HDD

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
3mirecc3
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2010, 00:41

Externy HDD

Príspevok od používateľa 3mirecc3 »

Ahojte, takže mám extérny disk 320 GB a mám 1 problém na všetkých (3) pc ide len na jednom nie ide cez klasika USB.... skúšal som ho napojiť cez SATA a normálne šiel ale ako ho zapojím do USB tak nejde... neviete v čom môže byť problém ?

Ďakujem za pomoc !

:-)
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00

Re: Externy HDD

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

Skusal si aj ine porty na usb na tom pc? mne tak saskuje tlaciaren ze funguje iba v jednom jedinom
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
3mirecc3
Nový používateľ
Nový používateľ

hej skúšal som všetkých 8
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Objavi sa disk po pripojeni v spravcovi zariadeni, resp.v spravcovi diskov? Ostatne usb zariadenia funguju na tom pocitaci? Ma disk externe napajanie alebo sa jedna o 2.5" disk bez pridavneho napajania?
3mirecc3
Nový používateľ
Nový používateľ

Disk sa nezobrazí v správcovi... a USB idú všetky a jedná sa o 2.5" disk takze bez pridavneho napajania...
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Skusal si na tom pocitaci iny usb disk? (idealne s pridavnym/externym napajanim) Je mozne, ze tam je problem s nedostatocnym napajanim cez usb, stava sa to hlavne na starsich pc. Ak mas moznost, skus napojit na ten pocitac usb hub s pridavnym napajanim a do toho hubu zapoj uvedeny disk.
3mirecc3
Nový používateľ
Nový používateľ

_Mato_ napísal:Skusal si na tom pocitaci iny usb disk? (idealne s pridavnym/externym napajanim) Je mozne, ze tam je problem s nedostatocnym napajanim cez usb, stava sa to hlavne na starsich pc. Ak mas moznost, skus napojit na ten pocitac usb hub s pridavnym napajanim a do toho hubu zapoj uvedeny disk.

Fuha tak to nemám možnosť :/ :/ ten disk ale pred nejakými 5 mesiacmi siel na tom kompe... a ten PC nieje až tak starý má možno rok...
nimh
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03

Príspevok od používateľa nimh »

pozorne si trba precitat manual aj ku doske ktore mas USB ktore maju zvisene napajanie.proste asi ti USB neunesie ten extac aj ja mam ten problem.proste potrebuje vacsiu miliamperaz a to mu to usb nevie dat.treba pouzut Y USB kabel ak ho mas
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
3mirecc3
Nový používateľ
Nový používateľ

nimh napísal:pozorne si trba precitat manual aj ku doske ktore mas USB ktore maju zvisene napajanie.proste asi ti USB neunesie ten extac aj ja mam ten problem.proste potrebuje vacsiu miliamperaz a to mu to usb nevie dat.treba pouzut Y USB kabel ak ho mas

Ďakujem za radu skúsim to kúpiť a dám vedieť potom...
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Len pre upresnenie. Jedna sa o samostatne zakupeny disk + box alebo sa jedna o "hotovy" externy disk? Uvedene problemy byvaju zvacsa pri prvej variante.

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"