Externy HDD
Externy HDD
Ahojte, takže mám extérny disk 320 GB a mám 1 problém na všetkých (3) pc ide len na jednom nie ide cez klasika USB.... skúšal som ho napojiť cez SATA a normálne šiel ale ako ho zapojím do USB tak nejde... neviete v čom môže byť problém ?
Ďakujem za pomoc !
Ďakujem za pomoc !
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Re: Externy HDD
Skusal si aj ine porty na usb na tom pc? mne tak saskuje tlaciaren ze funguje iba v jednom jedinom
Spoiler: ukázať
hej skúšal som všetkých 8
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Objavi sa disk po pripojeni v spravcovi zariadeni, resp.v spravcovi diskov? Ostatne usb zariadenia funguju na tom pocitaci? Ma disk externe napajanie alebo sa jedna o 2.5" disk bez pridavneho napajania?
Disk sa nezobrazí v správcovi... a USB idú všetky a jedná sa o 2.5" disk takze bez pridavneho napajania...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Skusal si na tom pocitaci iny usb disk? (idealne s pridavnym/externym napajanim) Je mozne, ze tam je problem s nedostatocnym napajanim cez usb, stava sa to hlavne na starsich pc. Ak mas moznost, skus napojit na ten pocitac usb hub s pridavnym napajanim a do toho hubu zapoj uvedeny disk.
_Mato_ napísal:Skusal si na tom pocitaci iny usb disk? (idealne s pridavnym/externym napajanim) Je mozne, ze tam je problem s nedostatocnym napajanim cez usb, stava sa to hlavne na starsich pc. Ak mas moznost, skus napojit na ten pocitac usb hub s pridavnym napajanim a do toho hubu zapoj uvedeny disk.
Fuha tak to nemám možnosť :/ :/ ten disk ale pred nejakými 5 mesiacmi siel na tom kompe... a ten PC nieje až tak starý má možno rok...
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
pozorne si trba precitat manual aj ku doske ktore mas USB ktore maju zvisene napajanie.proste asi ti USB neunesie ten extac aj ja mam ten problem.proste potrebuje vacsiu miliamperaz a to mu to usb nevie dat.treba pouzut Y USB kabel ak ho mas
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
nimh napísal:pozorne si trba precitat manual aj ku doske ktore mas USB ktore maju zvisene napajanie.proste asi ti USB neunesie ten extac aj ja mam ten problem.proste potrebuje vacsiu miliamperaz a to mu to usb nevie dat.treba pouzut Y USB kabel ak ho mas
Ďakujem za radu skúsim to kúpiť a dám vedieť potom...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Len pre upresnenie. Jedna sa o samostatne zakupeny disk + box alebo sa jedna o "hotovy" externy disk? Uvedene problemy byvaju zvacsa pri prvej variante.