Mám na vás takú prosbu... ...musím do školy urobiť prográmek z názvu témy... ...ide o to, že ja absolútne neviem programovať a proste tomuto sa nedá vyhnúť... ...takže by som prosil o radu, resp. v mojom prípade nie o radu, ale o vyriešenie...
ZADANIE ÚLOHY:
Názov: Práca so súborom, konverzia dát
Úloha: Naprogramujte v C++ takú aplikáciu, ktorá zo súboru formátu SUB načíta aspoň 3 riadky a vypíše ich na obrazovku s posunutým časovým údajom o hodnotu, ktorú vopred zadá užívateľ. Hodnotu FPS zvoľte ako konštantu (napr: 25 - PAL).
Vstup: z klávesnice sa po výzve zadá hodnota reprezentujúca čas
Výstup: na obrazovku sa vypíše pozmenený obsah *.sub súboru
Poznámka: Formát SUB:
{14583}{14687}Navrátilci a Most jedné noci | pravděpodobně nejsou jen legendy.
{14720}{14783}Obojí může být vysvětleno pomocí Nisekazur.
{14841}{14998}Nisekazury normálně žijí v | korunách stromů, ale tyhle z údolí
{15008}{15104}se pravděpodobně snaží dostat pryč | a k tomu využívají hostitele.
ČO POTREBUJEM: Zdrojový kód, hotovú aplikáciu
Poznámka: samozrejme, je to konzolová aplikácia, bez GUI, aplikácia má bežať iba v príkazovom riadku...
Keďže to musí vyzerať, že som to programoval ja, pripájam sem prednášky (jediný materiál, ktorý nám škola dala), z ktorých berieme a používame funkcie... ...čiže iné, ako sú tam uvedené NEPOUŽÍVAŤ (ani nejako obmieňať syntax...): heslá k súborom: projekt
V škole programujeme v programe Dev C++ (je to Portable verzia - neinštaluje sa...)
Keďže nášmu profesorovi nestačí len zdroják a aplikácia, poprosím aj stručný popis, čo ktorý riadok kódu robí...
Vopred veľká vďaka za prípadné riešenie a keďže sa jedná o veľkú úlohu, za vyriešenie úlohy ponúkam odmenu. Odmena bude finančného charakteru, prevodom na účet, sumu by som sem nerád písal, ale zasa nečakajte horibilné sumy...
\\edit: samozrejme, nechcem nikoho, kto by sa tomu náhodou začal venovať uháňať, má to čas, ale nenormálne bombové by bolo, keby to bolo do tohoto utorka (26.04.2011) hotové, aby som to mal v stredu v škole...
\\edit:
Dnešným dňom strácam záujem - projekt odovzdaný