posun SUB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
posun SUB
Zdravím!
Mám na vás takú prosbu... ...musím do školy urobiť prográmek z názvu témy... ...ide o to, že ja absolútne neviem programovať a proste tomuto sa nedá vyhnúť... ...takže by som prosil o radu, resp. v mojom prípade nie o radu, ale o vyriešenie...
ZADANIE ÚLOHY:
Názov: Práca so súborom, konverzia dát
Úloha: Naprogramujte v C++ takú aplikáciu, ktorá zo súboru formátu SUB načíta aspoň 3 riadky a vypíše ich na obrazovku s posunutým časovým údajom o hodnotu, ktorú vopred zadá užívateľ. Hodnotu FPS zvoľte ako konštantu (napr: 25 - PAL).
Vstup: z klávesnice sa po výzve zadá hodnota reprezentujúca čas
Výstup: na obrazovku sa vypíše pozmenený obsah *.sub súboru
Poznámka: Formát SUB:
{14583}{14687}Navrátilci a Most jedné noci | pravděpodobně nejsou jen legendy.
{14720}{14783}Obojí může být vysvětleno pomocí Nisekazur.
{14841}{14998}Nisekazury normálně žijí v | korunách stromů, ale tyhle z údolí
{15008}{15104}se pravděpodobně snaží dostat pryč | a k tomu využívají hostitele.
ČO POTREBUJEM: Zdrojový kód, hotovú aplikáciu
Poznámka: samozrejme, je to konzolová aplikácia, bez GUI, aplikácia má bežať iba v príkazovom riadku...
Keďže to musí vyzerať, že som to programoval ja, pripájam sem prednášky (jediný materiál, ktorý nám škola dala), z ktorých berieme a používame funkcie... ...čiže iné, ako sú tam uvedené NEPOUŽÍVAŤ (ani nejako obmieňať syntax...): heslá k súborom: projekt
V škole programujeme v programe Dev C++ (je to Portable verzia - neinštaluje sa...)
Keďže nášmu profesorovi nestačí len zdroják a aplikácia, poprosím aj stručný popis, čo ktorý riadok kódu robí...
Vopred veľká vďaka za prípadné riešenie a keďže sa jedná o veľkú úlohu, za vyriešenie úlohy ponúkam odmenu. Odmena bude finančného charakteru, prevodom na účet, sumu by som sem nerád písal, ale zasa nečakajte horibilné sumy...
\\edit: samozrejme, nechcem nikoho, kto by sa tomu náhodou začal venovať uháňať, má to čas, ale nenormálne bombové by bolo, keby to bolo do tohoto utorka (26.04.2011) hotové, aby som to mal v stredu v škole...
\\edit:
Dnešným dňom strácam záujem - projekt odovzdaný
Mám na vás takú prosbu... ...musím do školy urobiť prográmek z názvu témy... ...ide o to, že ja absolútne neviem programovať a proste tomuto sa nedá vyhnúť... ...takže by som prosil o radu, resp. v mojom prípade nie o radu, ale o vyriešenie...
ZADANIE ÚLOHY:
Názov: Práca so súborom, konverzia dát
Úloha: Naprogramujte v C++ takú aplikáciu, ktorá zo súboru formátu SUB načíta aspoň 3 riadky a vypíše ich na obrazovku s posunutým časovým údajom o hodnotu, ktorú vopred zadá užívateľ. Hodnotu FPS zvoľte ako konštantu (napr: 25 - PAL).
Vstup: z klávesnice sa po výzve zadá hodnota reprezentujúca čas
Výstup: na obrazovku sa vypíše pozmenený obsah *.sub súboru
Poznámka: Formát SUB:
{14583}{14687}Navrátilci a Most jedné noci | pravděpodobně nejsou jen legendy.
{14720}{14783}Obojí může být vysvětleno pomocí Nisekazur.
{14841}{14998}Nisekazury normálně žijí v | korunách stromů, ale tyhle z údolí
{15008}{15104}se pravděpodobně snaží dostat pryč | a k tomu využívají hostitele.
ČO POTREBUJEM: Zdrojový kód, hotovú aplikáciu
Poznámka: samozrejme, je to konzolová aplikácia, bez GUI, aplikácia má bežať iba v príkazovom riadku...
Keďže to musí vyzerať, že som to programoval ja, pripájam sem prednášky (jediný materiál, ktorý nám škola dala), z ktorých berieme a používame funkcie... ...čiže iné, ako sú tam uvedené NEPOUŽÍVAŤ (ani nejako obmieňať syntax...): heslá k súborom: projekt
V škole programujeme v programe Dev C++ (je to Portable verzia - neinštaluje sa...)
Keďže nášmu profesorovi nestačí len zdroják a aplikácia, poprosím aj stručný popis, čo ktorý riadok kódu robí...
Vopred veľká vďaka za prípadné riešenie a keďže sa jedná o veľkú úlohu, za vyriešenie úlohy ponúkam odmenu. Odmena bude finančného charakteru, prevodom na účet, sumu by som sem nerád písal, ale zasa nečakajte horibilné sumy...
\\edit: samozrejme, nechcem nikoho, kto by sa tomu náhodou začal venovať uháňať, má to čas, ale nenormálne bombové by bolo, keby to bolo do tohoto utorka (26.04.2011) hotové, aby som to mal v stredu v škole...
\\edit:
Dnešným dňom strácam záujem - projekt odovzdaný
Naposledy upravil/-a undertaker007 v St 08. Jún, 2011, 16:35, upravené celkom 2 krát.
-
- Používateľ
Re: posun SUB
-> materik:
Aha, pardon, už je tam doeditované...
Aha, pardon, už je tam doeditované...
nie je náhodou zmysel úlohy sa naučiť programovať? = keď ti to niekto spraví, nič sa nenaučíš
a okrem toho je to podvádzanie...
neviem či študuješ alebo nie, ale u nás na VUT sa je toto dôvod na vylúčenie zo štúdia
a okrem toho je to podvádzanie...
neviem či študuješ alebo nie, ale u nás na VUT sa je toto dôvod na vylúčenie zo štúdia
s pozdravom, crux.
-
- Používateľ
Tak to mi je samozrejme jasné, ale nakoľko okrem printf a scanf a možno nejakého primitívneho cyklu neviem naprogramovať ale že naozaj nič (a teda nie je chyba vo mne - v triede je nás 27, z toho vie programovať jeden - ten sa tomu už v minulosti ako samouk venoval; proste máme profesora, ktorý to vie, ale jaksi nás to nevie naučiť). Je mi jasné, že keby som si za to sadol a pustil sa do toho, tak to urobím a zároveň sa to naučím, ale zavesil som to tu preto, lebo nato naozaj nemám absolútne čas... ...ale že vôbec...crux2005 napísal:nie je náhodou zmysel úlohy sa naučiť programovať? = keď ti to niekto spraví, nič sa nenaučíš
Tak toto mi je samozrejme tiež jasnécrux2005 napísal:a okrem toho je to podvádzanie...
Tak u nás by to v prípade prezradenia bolo tak MAXIMÁLNE na prerobenie zadania s inou úlohou...crux2005 napísal:neviem či študuješ alebo nie, ale u nás na VUT sa je toto dôvod na vylúčenie zo štúdia
vpohode, nespravis ... zopakujes rocnik, mozno vyfasujete niekoho, kto vam to bude vediet vysvetlit, a ked nie ... tak si k tomu sadnes a naucis sa to ...
nechcem ti kazit naladu ... ale pokial niesi na ekonomickej skole, pripadne pravo alebo medina ... tak bez znalosti programovania poletis hned nasl. semester
tak si pekne za to sadni, zozen peknu (alebo aspon inteligentnu, pripadne programovania-schopnu) spoluziacku (ktorej za odmenu vymasirujes chrbat) a bez sa pozriet, co je to C++ a ako funguju smerniky...
PS: ano, rypem .. ja som tiez na Ccku na prvom termine vyletel jak spinave pradlo... ale tak to bohuzial chodi. nie kazdy den je na skole pekne
nechcem ti kazit naladu ... ale pokial niesi na ekonomickej skole, pripadne pravo alebo medina ... tak bez znalosti programovania poletis hned nasl. semester
tak si pekne za to sadni, zozen peknu (alebo aspon inteligentnu, pripadne programovania-schopnu) spoluziacku (ktorej za odmenu vymasirujes chrbat) a bez sa pozriet, co je to C++ a ako funguju smerniky...
PS: ano, rypem .. ja som tiez na Ccku na prvom termine vyletel jak spinave pradlo... ale tak to bohuzial chodi. nie kazdy den je na skole pekne
lava, prava, lava, prava ...
-
- Používateľ
program
A teda sa nenájde nikto, kto by mi to naprogramoval?
-
- Používateľ
Ja už fakt neviem...
Buďto to viete, ale nechcete mi to naprogramovať, čo teda chápem...
Alebo to neviete alebo to viete a možno by sa vám aj chcelo... ...iba v tom poslednom prípade by som čakal odpovede. A nie že sú tu všetky odpovede totálne odveci, až na tú prvú, že aké je heslo...
Buďto to viete, ale nechcete mi to naprogramovať, čo teda chápem...
Alebo to neviete alebo to viete a možno by sa vám aj chcelo... ...iba v tom poslednom prípade by som čakal odpovede. A nie že sú tu všetky odpovede totálne odveci, až na tú prvú, že aké je heslo...
ako, ono to nie je tazke, ja som to aj zo zvedavosti zacal... ale teraz ked kodim od rana do vecera v praci,
tak posledne po com tuzim je kodit aj vo volnom case
ked budem mat cez vikend abstak, tak by som to spravil
a inac, neviem od koho su tie prednasky ci co to je, ale ma tam mnozstvo chyb...
tak posledne po com tuzim je kodit aj vo volnom case
ked budem mat cez vikend abstak, tak by som to spravil
a inac, neviem od koho su tie prednasky ci co to je, ale ma tam mnozstvo chyb...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77