Komentare na hlavnej stranke

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00

Komentare na hlavnej stranke

Príspevok od používateľa Fester182 »

Zdravim, nejdu mi zobrazit komentare (aj ked je tam napisany ich pocet) pri niektorych clankoch na hlavnej stranke pc.sk Skusal som sa aj prihlasit ze ci to nahodou nebude tym, no vysledok rovnaky proste nic mi nezobrazi ... konkretne mi to napriklad robi pri slanku prehlad cien a fedora. Tento problem nerobi len mne.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Re: Komentare na hlavnej stranke

Príspevok od používateľa RP »

Fester182 napísal:Zdravim, nejdu mi zobrazit komentare (aj ked je tam napisany ich pocet) pri niektorych clankoch na hlavnej stranke pc.sk Skusal som sa aj prihlasit ze ci to nahodou nebude tym, no vysledok rovnaky proste nic mi nezobrazi ... konkretne mi to napriklad robi pri slanku prehlad cien a fedora. Tento problem nerobi len mne.
Tu ide asi o bug. Ked sa zmaze prispevok napr. spam robota v diskusii pod clankom, clanok dalej zobrazuje, ze k nemu existuje diskusny prispevok. Doteraz tych spam botov co prenikli registraciou nebolo vela, tak si to malokto vsimol, teraz sa "namnozili".

Vieme o tom, je to na zozname veci na riesenie.
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Tu sa k tomu pridám - už sa mi dlhodobo nedá prihlásiť na stránke, aby som mohol komentovať pod článkami. Heslo tam mám stále to isté. Jednoducho mi to po zadaní mena a hesla (a po pokuse o prihlásenie) jednoducho vypíše, že prístup odmietnutý.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Kicker
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35

Príspevok od používateľa Kicker »

Mam ten isty problem co Shatterhand
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

Shatterhand a Kicker: napiste mi vase nicky na pc.sk mailom na adresu admin@pretaktovanie.sk

Systemy na pc.sk a fore nie su prepojene, preto nevieme ci mate rovnake nicky v oboch systemoch.

Návrat na "Správy pre Administrátorov"