Komentare na hlavnej stranke
Komentare na hlavnej stranke
Zdravim, nejdu mi zobrazit komentare (aj ked je tam napisany ich pocet) pri niektorych clankoch na hlavnej stranke pc.sk Skusal som sa aj prihlasit ze ci to nahodou nebude tym, no vysledok rovnaky proste nic mi nezobrazi ... konkretne mi to napriklad robi pri slanku prehlad cien a fedora. Tento problem nerobi len mne.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Re: Komentare na hlavnej stranke
Tu ide asi o bug. Ked sa zmaze prispevok napr. spam robota v diskusii pod clankom, clanok dalej zobrazuje, ze k nemu existuje diskusny prispevok. Doteraz tych spam botov co prenikli registraciou nebolo vela, tak si to malokto vsimol, teraz sa "namnozili".Fester182 napísal:Zdravim, nejdu mi zobrazit komentare (aj ked je tam napisany ich pocet) pri niektorych clankoch na hlavnej stranke pc.sk Skusal som sa aj prihlasit ze ci to nahodou nebude tym, no vysledok rovnaky proste nic mi nezobrazi ... konkretne mi to napriklad robi pri slanku prehlad cien a fedora. Tento problem nerobi len mne.
Vieme o tom, je to na zozname veci na riesenie.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tu sa k tomu pridám - už sa mi dlhodobo nedá prihlásiť na stránke, aby som mohol komentovať pod článkami. Heslo tam mám stále to isté. Jednoducho mi to po zadaní mena a hesla (a po pokuse o prihlásenie) jednoducho vypíše, že prístup odmietnutý.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Mam ten isty problem co Shatterhand
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Shatterhand a Kicker: napiste mi vase nicky na pc.sk mailom na adresu admin@pretaktovanie.sk
Systemy na pc.sk a fore nie su prepojene, preto nevieme ci mate rovnake nicky v oboch systemoch.
Systemy na pc.sk a fore nie su prepojene, preto nevieme ci mate rovnake nicky v oboch systemoch.