Stara ch pasta
- amater
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 20. Jún, 2005, 20:00
Stara ch pasta
Spoluziak chcel vymenit pastu to by nebol problem dal som dole BOX . A pod boxom doslova zazdabani CPU od pasti asi AC Silver. Pasta je tvrda !!!!! Skusal som vodu a alkohol vycistilo sa jadro no osta pasta je tam pripecena!!! Pasta nebola menena asi 4 roky! Mam to opatrne zoskrabat? dik :8O:
Intel P4 3,0Ghz@3,675Ghz,Abit IC7-G(i875p),Gfx MSI FX 5900XT 390/700@450/920,Pqi 2*512Mb 400Mhz CL2,5//// §§§§ AMD duron 1,3;Asus seria X A7v8x_x;Ati R 9650 èip Asus 256Mb 400Mhz
- LuckeR
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00
To je v pohode pasta casom tvrdne ... skus ju zoskrabat napr starou ziletko ... ale nejak tak aby si neposkodil povrych ... a ak aj tak to sa potom vykryje pastov .. ale aj keby si dal ten pasiv spat na CPU s tou starou pastou nic s anedeje len nech presne sadne pasta nestraca vodivost alebo ak chces kludne mozes dat novu pastu na staru ....
ja mam zarucene vysledky
palicka do usi + technicky benzin. Konic palicky z vatou namocime do t. benzinu, nechame odkvapkat prebytok benzinu z vaty, pritlacime na zoschnutu pastu a suchame a suchame a suchame a suchame a suchame, a malo by to zist dole.
palicka do usi + technicky benzin. Konic palicky z vatou namocime do t. benzinu, nechame odkvapkat prebytok benzinu z vaty, pritlacime na zoschnutu pastu a suchame a suchame a suchame a suchame a suchame, a malo by to zist dole.
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitorhilips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128
!!MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitorhilips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128
- MaxiPEP
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Mar, 2006, 02:00
Prepacte, ze skacem do temy, ale mam otazku:
Ked mam PC od decembra 2004, tak by som uz mal vymenit pastu? tyka sa to len procesora, pripadne na doske to pasivne chledenie, lebo dost to uz hreje-to na doske.
CPU nerobi ziadne problemy s teplotou.
Ale pre pokoj duse by som to rad vymenil...
Ale este jedno neviem...:
ANI ZA SVET MI NEJDE , LEBO TO NEVIEM DAT DOLE CHLADIC Z cpu JE TO BOXOVE CHLADENIE PENTIUM4 PRESCOTT socket 478.
Mam tam zo zadu dosky take umele blbosti ale neviem neviem.....
PROSIM PORADTE MI.
Ked mam PC od decembra 2004, tak by som uz mal vymenit pastu? tyka sa to len procesora, pripadne na doske to pasivne chledenie, lebo dost to uz hreje-to na doske.
CPU nerobi ziadne problemy s teplotou.
Ale pre pokoj duse by som to rad vymenil...
Ale este jedno neviem...:
ANI ZA SVET MI NEJDE , LEBO TO NEVIEM DAT DOLE CHLADIC Z cpu JE TO BOXOVE CHLADENIE PENTIUM4 PRESCOTT socket 478.
Mam tam zo zadu dosky take umele blbosti ale neviem neviem.....
PROSIM PORADTE MI.
- MaxiPEP
- Nový používateľ
Momentalne nemam, ale kupim taku, ktora je najlepsia a tak aj najdrahsia.
Ano je to ten severny mostik a dnes som sa na tom skoro opalil, lebo minule sme cistili s kamosom MY PC a on ten pasiv. chladic dal dole a od tej pasty sa to odlepilo a teraz neviem co s tym, dali sme to naspat.
Ozaj, oplati sa kupit nejaky velky pasiv. chladic a pastu na to???
Lebo mojmu PC chcem to najlepsie a to co tam mam ma cca 4,5cm x 4cm x 2,5cm. Chcel by som vacsie... oplati sa kupit chladic na RAM??? lebo to mam na 446MHz a su dost teple aj niekedy zerave... pomoze to???
Ano je to ten severny mostik a dnes som sa na tom skoro opalil, lebo minule sme cistili s kamosom MY PC a on ten pasiv. chladic dal dole a od tej pasty sa to odlepilo a teraz neviem co s tym, dali sme to naspat.
Lebo mojmu PC chcem to najlepsie a to co tam mam ma cca 4,5cm x 4cm x 2,5cm. Chcel by som vacsie... oplati sa kupit chladic na RAM??? lebo to mam na 446MHz a su dost teple aj niekedy zerave... pomoze to???
- MaxiPEP
- Nový používateľ
Momentalne nemam, ale kupim taku, ktora je najlepsia a tak aj najdrahsia.
ak je pasiv horuci, tak prenos tepla medzi svabom a pasivom je dobry, cize neni potrebne menit v takomto pripade pastu...ale ak chces kupit vacsi pasiv a este pasiv na ramky len preto aby si mal, tak tym nic nepokazis...no zrejme to budu zbytocne vyhodene peniaze (pokial sa nechystas nejak viac taktovat).....
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- MaxiPEP
- Nový používateľ
Ved ti hovorim, ze su zerave.
Ten chladic to aj uchladi??
Ja pojdem do vacsich frekvencii.
Procesor nerobi problemy s teplotou.
Mal uz niekto chladic na pamate???
lebo neni to drahe a chcem aby mi to nieco aj vydrzalo...
sice mam case MidiTower X-Blade Black, ktora mam vpredu 12ck ventilator, naboku 8cm a vzadu 12cm, ale aj tak.
Chcem co najlepsie chladenie interieru PC... ale vodne chladenie uz na drahe... to radsej kupim tekuty dusik...to by ma vyslo lacnejsie...
Ten chladic to aj uchladi??
Ja pojdem do vacsich frekvencii.
Procesor nerobi problemy s teplotou.
Mal uz niekto chladic na pamate???
lebo neni to drahe a chcem aby mi to nieco aj vydrzalo...
sice mam case MidiTower X-Blade Black, ktora mam vpredu 12ck ventilator, naboku 8cm a vzadu 12cm, ale aj tak.
Chcem co najlepsie chladenie interieru PC... ale vodne chladenie uz na drahe... to radsej kupim tekuty dusik...to by ma vyslo lacnejsie...
- zilabo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Jan, 2006, 02:00
MaxiPEP
ty chces nejako vela kupovat
Ono ani nie je az taky velky rozdiel medzi pastammi, okrem tych fakt nepodarenych, ako v tom , ako ich nanesies.
Ak ti nejaky komponent nerobi problem, tak ti vymena pasty nijako nepomoze, radsej to nechaj tak, alebo dokup nejake vykonnejsie chladice
ty chces nejako vela kupovat
Ono ani nie je az taky velky rozdiel medzi pastammi, okrem tych fakt nepodarenych, ako v tom , ako ich nanesies.
Ak ti nejaky komponent nerobi problem, tak ti vymena pasty nijako nepomoze, radsej to nechaj tak, alebo dokup nejake vykonnejsie chladice
Abit AA8 3d eye | P4 630 | Samsung 2x512MB DDR2 533 | Seagate Barracuda 10 250GB + Maxtor DP9 200GB | Asus X600XT | Asus A-45GA
- MaxiPEP
- Nový používateľ
O.K. dam na teba.......
teraz musim kupit hlavne novy zdroj lebo mam shit 350W....
teraz musim kupit hlavne novy zdroj lebo mam shit 350W....
CPU: Pentium 4 3.0GHz-3.34GHz FSB 800MHz 1MB L2 cache Prescott,MAINBOARD: Epox i848P 2xDDR dual, LAN 100Mb/s, 5.1 zvuk AGP, 5xPCI,socket 478 =SHIT (idem kupit P4P800 e deluxe), DDRAM 2x512MB 446MHz, VGA: inno 3D 7800GS AGP 256MB DDR3 + DVI + TV Out core 477MHz Ram 1261MHz,HDD: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB cache, DVD-RW NEC 3500 bulk Black, CASE: MidiTower X-Blade Black-2x12cm vetraky + 1x 8cm modropodsvietene+neón.
(3d mark 2006- 3399bodov
3d mark 2003 13 949b)
(3d mark 2006- 3399bodov
3d mark 2003 13 949b)