Android zbiera dáta
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Android zbiera dáta
Ja ťa poopravím - je to dokonca protizákonné.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
no jo.. smutne na tom vsak je, ze to maju vacsinou vsetko kryte kazdemu-znamymi tonami textu alias zmluvou, o ktorej vedia ze to "nikto" necita a musi ju potvrdit, ak chce danu vec pouzivat...
Nechapem preco ste sa obuli len do googlu ked to robi aj jablko a mrkva.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
lebo na MS to este nik verejne nevypustil, ale neboj v ramci hladania kto je vacsi Big Brother v odpocuvani uzivatelov, to tuna mame za mesiac tiez. Opat z toho bude velky "skandal" a mudrlanti budu opat vypisovat zvasty o kradezi sukromia aneviem coho este. Asi je to nova moda dnes.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Blackhawk napísal:Nechapem preco ste sa obuli len do googlu ked to robi aj jablko a mrkva.
shiro: ver ci never, toto som riesil uz davno pred nejakou iOS aferou, ktora "tajne" zbierala informacie o vysielacoch a takto zbierala velmi "presnu" polohu.. netvrdim ani o kradezi sukromia, ale pride mi napriklad trochu blbe zaznamenavat moju polohu, ak nepouzivam lokalizacne sluzby...ja-pc napísal:takze fakt sa s tym moc neda co robit, bud sa vratit do tej jaskyne alebo to nejak co najviac obmedzit a to je uz jedno ci v Androide, alebo inej sluzbe...